Vajinusmusu yenemiyorum

Lilalii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2018
42
8
86
30
Arkadaslar basima bela oldu ya 6. Aydayiz aylardir burayı okuyorum söylenenleri deniyorum yok olmuyo . Bide her denemeden sonra afedersiniz ertesi gun falan vajinanin girişi cok yaniyo tuvalette ikindigim zaman falan sizde de oyle mi ? O kadar bastirmama rağmen girmiyo en sonunda kayiyo zaten off

Ben de 1 sene vajinismus nedeniyle eşimle ilişkiye giremedim. Sanki çok kötü bir şey olacak gibi korkuyordum. Ben de bir sorun var sanıyodum sanki rahmim dar falan gibi geliyodu Kadın doğuma gittikten sonra bu korkumu yendim kadın doğum doktoru hiçbir sorun olmadığını parmağımla özellikle banyo sonrası esnetme hareketlerini yapmamı söyledi. İlla olacaktır ama bence bir sorun olmadığından emin olmak içini rahatlatır eşini de engelleme ucunda ölüm yok bizim sandığımız gibi

Ya gercekten orasi cok darmis penis oraya gore cok büyükmüş gibi geliyo . Parmak egzersizinde kendim zorlanmiyorum ama adama yaptirinca cok rahatsiz bisey gibi geliyo ay valla delircem itiyorum itiyorum girmiyo

Ya gercekten orasi cok darmis penis oraya gore cok büyükmüş gibi geliyo . Parmak egzersizinde kendim zorlanmiyorum ama adama yaptirinca cok rahatsiz bisey gibi geliyo ay valla delircem itiyorum itiyorum girmiyo
Sen dediğim gibi kadın doğuma git kadın doğum Doktor'un da kadın olsun çünkü sen de benim gibi utangaçsın belli. O bi baksın zaten bakire olunca alttan muayene etmiyolar sadece bakıyo açık mı kapalı mı onu söylüyo bir şey olmadığını öğrenince rahatlarsın ve ilişkiye girersin bir şey varsa da Dr çözüm yolu önerir

Bende 4 aydır öyleyim doktora gitim dedi zarın yırtılmış, zedenmis.zatn kan da gelmişti.ama asla giremiyorum islikisye arkdsim dedigibi bana dar geliyor sanki istemsizce kasiliylrum yapamıyorum vala deliricem bende ya neden korkuyorum yapamıyorum

Artik ilişkimizi de o kadar kotu etkiliyoki kendimi eksik yetersiz hissediyorum her seferinde yataktan hüsranla cikicaz diye denemek gelmiyo icimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…