Vakıf Gubeba Hastanesi

bengu_ck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
863
1
96
44
İstanbul
Selam arkadaşlar , fatihdeki vakıf gureba hastanesine gidenleriniz var mı?

Son düzenleme:
ben biraz araştırma yaptım.doktorları iyi dediler.yakında üniversiteye dönüşüyormuş.ben kasım gibi oraya gitmeyi düşünüyorum.özel hastanelerden dilim yandı.araştırma olduğu için senin her sorununla daha yakından ilgileniyorlarmış.kızlara sordum ama burdan sanırım o hastaneye giden yok.

canım ben bugun gıttım baktım muane olmadan geri cıktım kabus gıbı dogum bolumu rezıllık ve pislık dız boyu yazık bu unıversıte hastanesının halıne bende duygu hastanesınde saıde hanımla devam edecegım dogumum kasım da fıyatlarda cok uygun

ben kötü hastahane olduğunu düşünmüyorum testlerimi orada yaptırdım ilgileniyorlar ablamda doğumunu orada yaptı sezeryan çok memnun kaldı kısmet olursa bende orada yapmak istiyorum

ben neresi güzel bnir hastane anlamadım dogumhaneye bır cıkında görün derim hastaların yattıgı yerler fılan tabı ınsandan insana degısır görecelık kavramı ben orda bır gun deil ya bir saat yatsam ölurum ayrıca ne ilgisi arkadasım danısmadakı bayan pcde oyunuyapmayı bırakıpda bıze yardımcı olmadı bu mudur ılgı lutfen bu kadar ıyıymser olmayalımda bu hastaneler bıraz kendıne cekı duzen versın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…