Vakti gelince konuşuruz !

Çocuğun her türlü niyeti varsa ilerde sizden yine ister ve siz yine karşı çıkarsanız büyük kavga yaşanabilir. Bnei oyalıyorsun gibisinden. Bence aranızın güzel oldu bu konunun açılmadığı bir zaman sen konuyu açıp "senin beklentin var gibi bu konuda ama ben kesinlikle düşünmüyorum seninde vaktini almayım" de. "İlerde beni suçlama yol yakınken git" falan de bence. Yani ben bu şekilde konuşurdum. Yoksa ilerde büyük patlayabilir.
Hiç böyle düşünmedim. İleride oyaladın beni der mi ? Aramız iyiyken bi deneyeyim konuşmayı.

Kalbinizden öperim. Taciz eden komşumun kızı ! Adam bile değil. Ve haklısınız. Aşamadığım şeyler var ne yazık ki

Ben de seni kalbinden öperim canım. Hemcinsimiz demeye utanıyorum. Rezil pislik Allah ından bulsun.

Sana inancım tam cilekreceli , bu durumu aşabilecek güç sende var. Beni gece gece çok duygulandırdın. Umarım bu olayı hatırlamayacak kadar güzel günlerin olur canım benim. Sen de bu yönde çaba sarfet. O pisliğin sende fobi oluşturmasına izin verme.

Soruna gelecek olursam. evlilik öncesi ilişki yaşamak istemediğini net bir dille dile getir canım . Seni bunun için terkedecekse bırak etsin. Konusu açılınca tavrını ortaya koy durup dururken değil.

Cnm niye kendini bnaltıyosun ki.
Sana eskiyi çagrıştıran korkutan bu konuda ısrar eden kişiyi hayatından cıkarıcaksın
Onun maksadı başka..
O seni nasılsa bu bozuktur bişeylerde yaşamıstır ben onu ikna ederim kafasında
Yol ver gitsin..

Back
X