• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vakti Yok !

:cry::KK42:Bugünlerde moralim çok bozuk . Sevdiğim adam bana günün 24 saatinde 2 dakikasını dahi ayırmıyor. Sürekli meşgulüm diyor. Çevrimiçi görüyorum kiminle konuşuyorsun diyorum teyzemle diyor tamam diyorum kapıyorum. Sonraki günde günaydın iyi geceler mesajı yok , neyse diyorum meşgul sınavları var çalışıyor . Normalde çok romantik dili tatlıdır , sürekli iltifat eden şair ruhlu adam gibi birisi . Şu bir kaç gündür soğuk rüzgarlar esiyor . Haliyle sinirleniyorum , dün yine açıktı şimdi kiminle konuşuyorsun diye sordum ,diksiyon derslerine başlayacakmış onunla uğraşıyorum arkadaşla konuşuyorum dedi. Yaptıkları güzel şeyler takdir ediyorum ama böyle olmamalı . Sürekli yaptığı işler var, kendimi öncelikli görmüyorum.Bana bir yol gösterin ne yapayım ben , ne söyleyeyim ona .Böyle erkeklere nasıl davranılmalı hanımlar ?
Umursama kendi haline bırak aramadığı sürece arama

Bitirmiş kafasındaki sizi.
Sizden ayrılmanızı bekliyor şair, naif ruhluymuş ya sizi kırmamak için herhalde.
Dün dedim ki zoraki sevgin sana kalsın , atacağın iki mesaja ihtiyacım yok . Cevap : Bu aralar iyi değilim sen böyle yapma bari . Ayrılmaya mı korkuyor bilmiyorum ayrılalım dese sonsuza dek üstünü çizerim bunu çok iyi biliyor .

Seven adam afedersin tuvalette yazar yine yazar o mesajı. Teyzesinden önce dikson kursuyla ugrasmaktan önce bi hayatım nasılsın yazar. Bende sunu sunu yapıyorun der haberdar eder. Hic vakit ayıramiyorsa gece yatmadan önce 2 dakika arar hayatım günün nasıl gecti cok yogunum seninle ilgilenemiyorum ama affettiricem bu gunleri vs der. Bu adam sevmiyor.

Kesinlikle katılıyorum.

:cry::KK42:Bugünlerde moralim çok bozuk . Sevdiğim adam bana günün 24 saatinde 2 dakikasını dahi ayırmıyor. Sürekli meşgulüm diyor. Çevrimiçi görüyorum kiminle konuşuyorsun diyorum teyzemle diyor tamam diyorum kapıyorum. Sonraki günde günaydın iyi geceler mesajı yok , neyse diyorum meşgul sınavları var çalışıyor . Normalde çok romantik dili tatlıdır , sürekli iltifat eden şair ruhlu adam gibi birisi . Şu bir kaç gündür soğuk rüzgarlar esiyor . Haliyle sinirleniyorum , dün yine açıktı şimdi kiminle konuşuyorsun diye sordum ,diksiyon derslerine başlayacakmış onunla uğraşıyorum arkadaşla konuşuyorum dedi. Yaptıkları güzel şeyler takdir ediyorum ama böyle olmamalı . Sürekli yaptığı işler var, kendimi öncelikli görmüyorum.Bana bir yol gösterin ne yapayım ben , ne söyleyeyim ona .Böyle erkeklere nasıl davranılmalı hanımlar ?

Gösterilcek tek yol sevdiğin adama gösterceğin yol gibi görünüyor. Teyzeyle, arkaşla konuşucak vakit var da seninle olmaması enteresan. Sen vaktini boşa harcama bence onun özgür kalası var gibi.

1 yıl bu yaz ailenle tanıştır diyor sözde.

Ailenle tanışmaya da gelmez unutur (sözde) iş yoğunluğundan :)
Herkes söylenmesi gerekeni söylemiş aslında, teyzesine dahi yazmaya fırsat bulan sana mı yazamayacak.
Bir günaydın demek kaç saniyesini alır ki. Demek ki içinden gelmiyor, istemiyor çünkü böyle bir şeyin asla bahanesi olamaz.
Birde her böyle yazmayanın tek bahanesi de ailemle sorunlarım var oluyor nedense...
Sorunları varsa senin neden bundan haberin yok, haber verilmiyor...
Bence yem at bitirecekmişsin gibi.
Hiçbir çaba göstermezse de bitir, hatta çaba gösterse de bitir.
İlla ki kendisi de herşeyin farkındadır.

Gösterilcek tek yol sevdiğin adama gösterceğin yol gibi görünüyor. Teyzeyle, arkaşla konuşucak vakit var da seninle olmaması enteresan. Sen vaktini boşa harcama bence onun özgür kalası var gibi.
Canım bugüne kadar hiç mi hiç sıkmadım ben çok rahat bir insanım hemde çok . Yeterince özgür zaten . Ama bu kadarı da hadsizlik oldu. Ne var yani ölüm vs gibi çok önemli bir olay yok ortada . Canı sıkkın ee benimle paylaş, bana hep fazla anlayışlısın derdi , fazla anlayış nankörlük getirdi .

Canım bugüne kadar hiç mi hiç sıkmadım ben çok rahat bir insanım hemde çok . Yeterince özgür zaten . Ama bu kadarı da hadsizlik oldu. Ne var yani ölüm vs gibi çok önemli bir olay yok ortada . Canı sıkkın ee benimle paylaş, bana hep fazla anlayışlısın derdi , fazla anlayış nankörlük getirdi .

Erkeklerin çoğuna "fazla" iyi şeyler yaramıyor.

Aynen öyle olmuş fazla anlayışta iyi değil o zaman çok rahatta hissediyorlar kendilerini herkes öyleymiş gibi geliyor muhtemelende. Ciddi bi konuşma yap bence. Yoksa böyle uzar gider sende düşünmekten yorulma derim.

Ailenle tanışmaya da gelmez unutur (sözde) iş yoğunluğundan :)
Herkes söylenmesi gerekeni söylemiş aslında, teyzesine dahi yazmaya fırsat bulan sana mı yazamayacak.
Bir günaydın demek kaç saniyesini alır ki. Demek ki içinden gelmiyor, istemiyor çünkü böyle bir şeyin asla bahanesi olamaz.
Birde her böyle yazmayanın tek bahanesi de ailemle sorunlarım var oluyor nedense...
Sorunları varsa senin neden bundan haberin yok, haber verilmiyor...
Bence yem at bitirecekmişsin gibi.
Hiçbir çaba göstermezse de bitir, hatta çaba gösterse de bitir.
İlla ki kendisi de herşeyin farkındadır.
Muhteşem bir tavsiye tatlım . Patlamaya hazır Bombayım tırsıyor:sopa::KK34: . Bu onun yanına elbet kalmayacak . İlgisiz bırakan erkek kaybetmeyi göze alsın .

Muhteşem bir tavsiye tatlım . Patlamaya hazır Bombayım tırsıyor:sopa::KK34: . Bu onun yanına elbet kalmayacak . İlgisiz bırakan erkek kaybetmeyi göze alsın .

Gerçekten çok saçma yani. İnsanın canı sıkkınsa ilk sevgilisine anlatmalıdır değil mi?
Senin sıkıntın olsa ilk sevgilinle dertleşmek istemez misin?

Back
X