vakum ile dogum sonrasi bebegimin gozu

Yavruum kiyamam ona.göz doktoruna goturdunuz mu?cocuk doktoru bi yere kadar,goz onun bransi degil.belki bir damlasi vs ilaci tedavisi vardir.istanbuldaysaniz dunya gozu tavsiye ederim.kizimin tum tedavilerini orada yaptiriyoruz.Allah sifa versin bebisinize.

Merhaba arkadaslar moralimi cok bozan bir sorunumu danismak istiyorum. Yaklasik 4 hafta once dogum yaptim. Kizim vakumle dunyaya geldi. Dogum sirasinda gozu zarsr gormus ve sis mosmor bi gozle dunyaya geldi. Doktor kendi kendine gececegini soyledi.aradan bir ay gecti sislik gecti tabi ama gozunu halayarim aciyo ve goz kapagindaki damarlar genislemis ve gozu hala mor. Damarlar varisteki gibi. Doktor randevu var bi haftasonra ama internette de benzer bi durum bulamadim. Boyle bisey basina gelen var mi. Genisleyen damarlar geri cekilir mi. Bir ay oldu degisme yok :(:14:

iyi akşamlar konuyu görünce cevap vermek istedim, benim erkek kardeşim de bu yolla dünyaya geldi, onun hem gözü hem de kafası şişti, balon gibi şişmişti kafası falan, bir kaç aya kendine geldi şimdi 18 yaşında ve kuğu gibi bir delikanlı hiç eser kalmadı o halinden, kendinizi ferah tutun geçecektir zamanla endişenizi minimum düzeye indirin, korkmayın geçecektir.

Cevap veren herkese teker teker tesekkur ederim. Kendimi suclamamin nedeni agriya dayanamayip igne istemem. Bu igne yuzunden ates cikmasi oldu ve bebegimi vakit kaybetmeden dogurmak istediler. Simdiki aklim olsa sonuna kadar cekerdim agriyi. Bana bisey sormadilar zaten vakumla alicaz dediler aldilar. Butun hafta agladi bebegim cani nasil yandiysa.. insllah gecer

Son düzenleme:
Cevap veren herkese teker teker tesekkur ederim. Kendimi suclamamin nedeni agriya dayanamayip igne istemem. Bu igne yuzunden ates cikmasi oldu ve bebegimi vakit kaybetmeden dogurmak istediler. Simdiki aklim olsa sonuna kadar cekerdim agriyi. Bana bisey sormadilar zaten vakumla alicaz dediler aldilar. Butun hafta agladi bebegim cani nasil yandiysa.. insllah gecer

Çok geçmiş olsun. İnşallah düzelir. Allah beterinden korusun yine de.

geçmiş olsun teyzemin ilk çocuğu vakumla alındı onunda kafa yapısı uzun..
yani normale göre biraz uzun kafa tası kısmı illa bişi kalıyo ya
Vakuma kadar susuz kaldıysa ne zorluyolar ben anlamıyorum bu doktorları da sezeryan işlerine gelmiyo

anneme sordum evet dedi .sıkıntılı bir süreç zaten canım sakin ol . doktor zaten açıklar anneme de geçeceği söyleniyodu ve hala panikti hatırlıyorum.İnş en kısa zamanda düzelir

Merhaba, hamileliğinizde bilmeden diclofram kullandığınızı yazmıştınız, şimdi nasıl bebişiniz. Ben de hamileliğimin en en başında 6 adet içtim, umarım cevap yazarsınız. Birde bebişinizin gözü iyileşmiştir inşallah.

Back
X