Vakumla Dudak Dolgunlaştırma (acaip )

delila

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2011
548
12
0
Diğer
Yabancı bir sitede lip plumper ararken bir ürün gördüm
bildiginiz vakum tarzı bir cihazdı
dudakları vakumla çekiyor ve bariz dolgunlaşma sağlıyordu çok şaşırdım

sonra youtube da videosunu gördüm

Luscious Lips Pump Part4 - YouTube

ve benzer cihazlar gördüm vakumla çalışan

Lip Pump Lip Plumper Luscious Lips - YouTube

gülmeyin elektrik süpürgesinin ağzına poşet geçirdim ve 2 kez çok kısa 5-10 saniye dudaklarımı vakumladım:26:

kimseye önermiyorum ,yanlış anlaşılmasın
dudağınız morarabilir, herkesin süpürgesi aynı emiş gücüne sahip degil benimki deli cesareti
gerçekten dolgunlaştırıyor şimdi tekrar vakumlayacağım
görünüşe göre %40 civarında bi etki yarattı ne kadar kalır bilmiyorum

yalnız biraz acıdı,neden türkiyede bu tarz ürünler bulunmaz anlamıyorum
sonucları yazıcam sonra

gülmeyin elektrik süpürgesinin ağzına poşet geçirdim ve 2 kez çok kısa 5-10 saniye dudaklarımı vakumladım:26:

dudağınız morarabilir, herkesin süpürgesi aynı emiş gücüne sahip degil benimki deli cesareti

sonucları yazıcam sonra

ben hemşirelik öğrencisiyim öyle estetiğe felan verecek param yok açıkcası :) çok merak ediyorum ne kadar kalıyor ben brşey düşünmüyorum mantıklı geliyor. steril sartlarda distile suyu küçük insiln enjektörleri ile dudağıma vermeyi düşünüyorum sonuç olarak distile su asılarda cilt altı yağ dokusununa veriliyor. im ve iv yoldan bütün ilaçlar genellikle distile su ile sulandırılıyor mantıklı değilmi ?

canım sakın sakın dudagına o tarz bir enjeksiyon yapma
juvedermin ince dokulu olanları var, normalde dudak ıcın degil ama memnun kalmazsan en azından cabuk erir
hangi dudagın dolguya ne tepkı verecegi belli olmuyor
hemsirelik okuyorsan bir tıp fakultesine baglı okulun oyle degil mi?
git plastik cerrahiye ogrenciyim bana şu ürünü uygular mısınız de, extra ücret almadan yapsınlar
ne var yanı meslektassınız

ben vakumu yaptım 3-5 kez 10 sn kadar uyguladım
dudak sisiyor ve 1 saate kadar öyle kaldı
ama her makınanın cekis gücü aynı olmayabilir, dudagınıza birşey olursa karısmam
ben denedim bu sonucu gördüm
sonra unuttum dogrusu
şimdi baslıgı gordum de aklıma geldi

bu is icin olan cihazlardan almak bence daha mantıklı

ben hemşirelik öğrencisiyim öyle estetiğe felan verecek param yok açıkcası :) çok merak ediyorum ne kadar kalıyor ben brşey düşünmüyorum mantıklı geliyor. steril sartlarda distile suyu küçük insiln enjektörleri ile dudağıma vermeyi düşünüyorum sonuç olarak distile su asılarda cilt altı yağ dokusununa veriliyor. im ve iv yoldan bütün ilaçlar genellikle distile su ile sulandırılıyor mantıklı değilmi ?

Bende internette rastlamıştım..haber tarzı bişeydi heralde...bir grup mu akım mı desem...pek çok kişi...genellikle de erkekler...estetik amaçlı

değil tabi hepsi çeşitli yerlerine enjekte ediyorlardu suyu.Kimi alnına boynuz yapmış...kimi çenesini uzatmış..koluna bacağına heykeltraş gibi

resimler yapmış boyutlu kabartmalı...güle oynaya eğleniyorlardı..yabancılardı..sıvının ne olduğunu söylediler ama ben sadece woter kısmını

anladım.

.

canım sakın sakın dudagına o tarz bir enjeksiyon yapma
juvedermin ince dokulu olanları var, normalde dudak ıcın degil ama memnun kalmazsan en azından cabuk erir
hangi dudagın dolguya ne tepkı verecegi belli olmuyor
hemsirelik okuyorsan bir tıp fakultesine baglı okulun oyle degil mi?
git plastik cerrahiye ogrenciyim bana şu ürünü uygular mısınız de, extra ücret almadan yapsınlar
ne var yanı meslektassınız

ben vakumu yaptım 3-5 kez 10 sn kadar uyguladım
dudak sisiyor ve 1 saate kadar öyle kaldı
ama her makınanın cekis gücü aynı olmayabilir, dudagınıza birşey olursa karısmam
ben denedim bu sonucu gördüm
sonra unuttum dogrusu
şimdi baslıgı gordum de aklıma geldi

bu is icin olan cihazlardan almak bence daha mantıklı

tabi haklısınız ama kısa sürede geçecek birşey streil bir enjektör ve distile suyla herhangi bir risk oluştıracağını sanmıyorum souç olarak ülkemizde hastahanelerde steriliteye cidden hiç önem verilmiyor.damar yolundan ucu düşen serumlar felan bunların hepsi kullanılıyor ama çok şükür kimsede bir sorun görülmüyor. bir dudak fazla risk oldugunu düşünmüyorm

Bende internette rastlamıştım..haber tarzı bişeydi heralde...bir grup mu akım mı desem...pek çok kişi...genellikle de erkekler...estetik amaçlı

değil tabi hepsi çeşitli yerlerine enjekte ediyorlardu suyu.Kimi alnına boynuz yapmış...kimi çenesini uzatmış..koluna bacağına heykeltraş gibi

resimler yapmış boyutlu kabartmalı...güle oynaya eğleniyorlardı..yabancılardı..sıvının ne olduğunu söylediler ama ben sadece woter kısmını

anladım.

.

vakum yöntemini deniyeceğim ama bu distile su işi googlede çok aradım bulamadım acaba benim gibi düşenen olmuşmu diye :) bi gün cesaret gösterip yapacam kararlıyım :)

sonucları yazıcam sonra

Valla güldüm kusura bakma :9:

elektirik süpürgesi komik ama eskiden şunu hatılıyorumm...
biz oyun olsun diye küçükkkenn ağzımıza bardak kapadır içindeki havayı çekerdik..dudaklaırmız şişer karıncalanırdı...
baya şişerdi hemde eski dudaklarımı hatrılamıyorum ama dudaklarımı gören ehrkes iltifat eder dolgundurr...

alakası varmı bilemem tabi denemek lazımm.

öncelikle alete şok oldum diyebilirim böyle bişey olduguna:) sonrasındaysa zekan süpermiş:) nasıl aklına geldi böyle bişey ama cidden şuda bi gerçekki herkezin istediği bi görünüm vardır ve bunu gerçekleştirmek içinde sadece yığınla para dökmen gerekiyo ee herkezdede yok sonuçta mantıklıymış:D

bende aynı mekanizmayı gazoz şişelerinde dudaklarımı şişenin ağzına dayayıp havayı içine çekerek yapıyorum:) yarım saatlik bir dolgunlaşma yapıyor gerçekten enfes oluyor....:):):) hani evden çıkarken özel bir buluşmaya giderken filan neden olmasın...:) ....

kizlar sut sagan plastik vakumlar vardi eskiden onlardan halen satiliyormu bilmiyorum ama oyle bseylede ayni sonucu alabiliriz. Bu adamlar ona ozel bi alet yaptiklari icinde pahali alayim dedim ama 270 tl yahuu

sonucları yazıcam sonra

bende denemek istiyorum ya çok merak ettim dudaklarım çok ince aleti buldum ama ücreti biraz tuzlu geldi :) elektrikli süpürgeyle denemeyi düşünüyorum :D

Back
X