vakumlu hurçlar hakkında

istanbulgibi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2013
153
6
0
İstanbul
merhaba. konunun yeri burası değil ama hızlı cevap alabileceğim tek yer burası. cevabımı aldıktan sonra konumu taşırsanız sevinirim.
şu an ki evim çok küçük eşyalarımı hiçbir yere sığdıramıyorum. çözüm olarak vakumlu hurç aldım. ama biraz araştırınca eşyaları çok kırıştırdığını öğrendim. kullanan arkadaşlara sorum olucak. çeyizlik havlularımı koysam kırışır mı? diğer eşyaları ütüyle bir şekilde açarım malum havlu ütülenmez de..

Kırışıyor, üzerine ıslak bez koyarak ütüleyebilirsiniz ayrıca neden ütülenmesin

gerçekten ütülenebiliyor mu? e o zaman sorun yok. nasıl olsa önümüzdeki birkaç yıl onlarla işim yok. bu hurçlardan kullandın mı peki? memnun musun?

Annem sürekli kullanıyor bunlardan ama her şey inanılmaz derecede kırışıyor ve çıkarıp ütülüyoruz. Havluları da genelde önce makineye atıp nemli iken üzerine bez serip ütülüyoruz. Kuru olduklarında açılmıyorlar. Ayrıca normalde de havluları ütülüyorum ben

Ben taşınırken kullanmıştım. Yastık yorgan koymuştum, bir sıkıntı yaşamadım. zaten taşınana kadar kaldı içinde. Kırışacak eşyalara cesaret edemedim. Zaten fazla eşyalarımı annemin evine gönderdim sonra da. Benim de evim küçük o yüzden anneme gönderdim kullanmadıklarımı, onun evi büyük.

içime su serptin çok teşekkürler
anaaam millet çıldırmış olmalı ben normal giysileri bile ütülerken oflayıp puflarım ütüden nefret ederim de

Vakumlu hurçları ben sadece yastık, yorgan, battaniye için kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…