Farfarali Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2016 38 6 36 3 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Farfarali #1 Merhaba şu vakumlu siyah nokta temizleme aletlerinden kullanan varmı acaba hangi markanınki çok etkilidir
Merhaba şu vakumlu siyah nokta temizleme aletlerinden kullanan varmı acaba hangi markanınki çok etkilidir
sailormercury Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2015 257 140 103 15 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Farfarali #2 Xiaomi inface aldım, öyle aman aman etkili bir şey değil.
Octoberflower Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2016 183 111 103 17 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Farfarali #3 Hiçbir etkisi yok, ben de bir youtuber’ın süper bir şey diye tanıtmasına kanmıştım. Kesinlikle para tuzağı.
Hiçbir etkisi yok, ben de bir youtuber’ın süper bir şey diye tanıtmasına kanmıştım. Kesinlikle para tuzağı.
manikkk Guru Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2013 2.175 2.306 333 4 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Farfarali #4 Farfarali .!.: Merhaba şu vakumlu siyah nokta temizleme aletlerinden kullanan varmı acaba hangi markanınki çok etkilidir Genişletmek için tıkla... Para tuzağı. Ev tipi olanların hiç biri işe yaramıyor. Kaliteli olanları güzellik salonlarında olan modeller. Onlar da ev tipi değil zaten.
Farfarali .!.: Merhaba şu vakumlu siyah nokta temizleme aletlerinden kullanan varmı acaba hangi markanınki çok etkilidir Genişletmek için tıkla... Para tuzağı. Ev tipi olanların hiç biri işe yaramıyor. Kaliteli olanları güzellik salonlarında olan modeller. Onlar da ev tipi değil zaten.