inş istedgn kıloyu verırsın bnım hdefm byaha uzun basarılarArkadaşlar merhabalar acayip motivasyonlu kilo verme sürecine giriyorum.sizide bekliyorum...
Gelin bir olalım,1 haziran 2013 e kadar benim hedefim 13 kilo:)hergün aktif katılımda bulunalım,hergün ne yedik ne içtik paylaşalım gerekirse kızalım bağıralım uymayanlara ama bu işi başaralım:)
haaaaa bide unutmadan ptesi başlayalım sabah başlayalım yok
hemen şimdi ben 17.01.2013 saat 15:30 itibari ile bu irade savaşını başarı ile tamamlıycağım...
Ya siz:)
slm öncelikle cevap verdiğin için teşekkürler.senın durumun nasıl basladın mı dıyetıne ıns hakkında hayrlısı olur senın ıcınde:)
bugun bı olayla karsılastım ve anladımkı aslında hersey ınsanın kendı elınde o yuzden bız ne ıstersek yapabılırz.
günaydın kızlar nasıl gidiyor diyet? ben sabah kalktım saat 8 gibi 3 kayısı 1 bardak limonlu su içtim şimdi kahvalti yapacağım kendime tost yapıyorum.
Günaydın vee afiyet olsunn, güne harika başlamışsınnn :) imnşaallah böylede devam edersin, izindeyim ve takipte :) süppersinnnn
Günaydın vee afiyet olsunn, güne harika başlamışsınnn :) imnşaallah böylede devam edersin, izindeyim ve takipte :) süppersinnnn
Kızlaaaaar 3 haftadır tartılmıyordum,en son 62 - 61,5 arasında gidip geliyordum ya hani şimdi 60,5 olmuşum !!! :124:
Üstelik bu 3 haftanın 15 güne yakını diyetsiz habire yemekle geçti,hele final dönemi yediklerim 2 ay boyunca yesem doyacağım şeylerdi..
Şuan şoktayım !
Ve çok mutluyum,bir yere gittiğim yok 55'i görene dek aranızdayım
Haydin halaya
:124::124::124::124::124::124::124:
60.5 he :) maşallah :) benim hedefimde 55 ama 60 lara inersem çok süper olacağımı biliyorum :) 10 kilo az değil :)
Evet canım,ben aksine kilo aldım diye korka korka çıkmıştım tartıya bana da sürpriz oldu,çok mutluyum.İnşallah herkes kurtulur kilolarından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?