• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Valla bu son diyorsanız artık yeter dıyorsanız buyrun :)

slvkml85

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
22
0
16
Tekirdağ
Arkadaşlar merhabalar acayip motivasyonlu kilo verme sürecine giriyorum.sizide bekliyorum...
Gelin bir olalım,1 haziran 2013 e kadar benim hedefim 13 kilo:)hergün aktif katılımda bulunalım,hergün ne yedik ne içtik paylaşalım gerekirse kızalım bağıralım uymayanlara ama bu işi başaralım:)
haaaaa bide unutmadan ptesi başlayalım sabah başlayalım yok
hemen şimdi ben 17.01.2013 saat 15:30 itibari ile bu irade savaşını başarı ile tamamlıycağım...
Ya siz:)

Arkadaşlar merhabalar acayip motivasyonlu kilo verme sürecine giriyorum.sizide bekliyorum...
Gelin bir olalım,1 haziran 2013 e kadar benim hedefim 13 kilo:)hergün aktif katılımda bulunalım,hergün ne yedik ne içtik paylaşalım gerekirse kızalım bağıralım uymayanlara ama bu işi başaralım:)
haaaaa bide unutmadan ptesi başlayalım sabah başlayalım yok
hemen şimdi ben 17.01.2013 saat 15:30 itibari ile bu irade savaşını başarı ile tamamlıycağım...
Ya siz:)
inş istedgn kıloyu verırsın bnım hdefm byaha uzun basarılar :D

Son düzenleme:
slm öncelikle cevap verdiğin için teşekkürler.senın durumun nasıl basladın mı dıyetıne ıns hakkında hayrlısı olur senın ıcınde:)
bugun bı olayla karsılastım ve anladımkı aslında hersey ınsanın kendı elınde o yuzden bız ne ıstersek yapabılırz.

Akşam sadece yoğurt ve 1 dilim ekmek yatmadan 1 porsiyon meyve:)
tabi sporda şart onada yarın başlamalı
arkadaşım diyetisyene devam ediyor uygun bılındık bir liste verilmiş 1 ayda 6 kilo verdi ve hersey yedi o liste uygulayabılırım:)

Merhaba canım bende katılabilir mıyım sana? Ben buradaki zayıflama yarismasina da girdim ayrıca 1.5 aydır hatta 2 aydır diyetisyen e gidiyorum geçen hafta 69.4 geldim ancak bugün 71.6 kg geldim moral bozuklugu sınav stresi derken uyamadim ama yüksek motivasyonlu yeni bir başlangıç yapmak istiyorum bugün moralim bozuk çıkınca gidip hamburger ve patates kızartmasi yedim hamburger serbest ama kızartma yasak bana kola yerine de ayran içiyorum. Ve Midem o kadar kötü ki şu anda. Tabi moralim de ama hemen bu akşam yemeğinden itibaren başlıyorum yeni program a yeter bu kadar oyalanma. İlk diyetisyene gittiğim zaman 72.5tim bu hafta ödem den dolayı böyle olmuştur dedi ama yine de canım sıkıldı yani. Neyse benim hikaye aşağı yukarı böyle boy 1.57kilo 71.6 sporcuyum pek göstermiyorum ama artık 50 55 kilo olmak istiyorum :):) hep gün hatta her öğün burada paylaşım yapacağım :)

slm öncelikle cevap verdiğin için teşekkürler.senın durumun nasıl basladın mı dıyetıne ıns hakkında hayrlısı olur senın ıcınde:)
bugun bı olayla karsılastım ve anladımkı aslında hersey ınsanın kendı elınde o yuzden bız ne ıstersek yapabılırz.

bende 15 gun olmustr baslayalı
92.5 tan snra 87 kıloyum smdı
byum 1.69
hedefım58

bnde buna bayaga ınanıyorum arkadasım 3 ayda 25 kılo verdı sporla dyetle brabr ıns bzde basrcz

günaydın kızlar nasıl gidiyor diyet? ben sabah kalktım saat 8 gibi 3 kayısı 1 bardak limonlu su içtim şimdi kahvalti yapacağım kendime tost yapıyorum.

günaydın kızlar nasıl gidiyor diyet? ben sabah kalktım saat 8 gibi 3 kayısı 1 bardak limonlu su içtim şimdi kahvalti yapacağım kendime tost yapıyorum.

Günaydın vee afiyet olsunn, güne harika başlamışsınnn :) imnşaallah böylede devam edersin, izindeyim ve takipte :) süppersinnnn :46::46::46::46::46:

Kızlaaaaar 3 haftadır tartılmıyordum,en son 62 - 61,5 arasında gidip geliyordum ya hani şimdi 60,5 olmuşum !!! :124:

Üstelik bu 3 haftanın 15 güne yakını diyetsiz habire yemekle geçti,hele final dönemi yediklerim 2 ay boyunca yesem doyacağım şeylerdi..

Şuan şoktayım ! :53:

Ve çok mutluyum,bir yere gittiğim yok 55'i görene dek aranızdayım :10:

Haydin halaya
:64::64::64:

:124::124::124::124::124::124::124:
:65::65::65::65::65::65::65::65::65:

:62::62::62::62::62:

Günaydın vee afiyet olsunn, güne harika başlamışsınnn :) imnşaallah böylede devam edersin, izindeyim ve takipte :) süppersinnnn :46::46::46::46::46:

teşekkür ederim canım birazdan komple menümü yazarım :)

Kızlaaaaar 3 haftadır tartılmıyordum,en son 62 - 61,5 arasında gidip geliyordum ya hani şimdi 60,5 olmuşum !!! :124:

Üstelik bu 3 haftanın 15 güne yakını diyetsiz habire yemekle geçti,hele final dönemi yediklerim 2 ay boyunca yesem doyacağım şeylerdi..

Şuan şoktayım ! :53:

Ve çok mutluyum,bir yere gittiğim yok 55'i görene dek aranızdayım :10:

Haydin halaya
:64::64::64:

:124::124::124::124::124::124::124:
:65::65::65::65::65::65::65::65::65:

:62::62::62::62::62:

60.5 he :) maşallah :) benim hedefimde 55 ama 60 lara inersem çok süper olacağımı biliyorum :) 10 kilo az değil :):16::16::16:

kızlarrr menümü yazayım dedim :)

sabah:
3 kuru kayısı
1 bardak ılık limonlu su

kahvaltı:
kepek ekmeğine beyaz peynirli yağsız tost
2 yeşil zeytin
patlıcanlı salça

ara:
1.5 mandalina

öğlen:
fırında patates ( büyük kumpis patatesinden 1 adet)
1 kase yoğurt

ara:
1 mandalina

akşam:
tavuk göğüslü susuz karnabahar
1 kase yoğurt

ara:
1 tabak tatlandırıcılı yalancı tavuk göğüsü

ara:
1 mandalina

spor:
100 mekik
30 dk koşu + yürüyüş

su:
2.5 litre civarında

60.5 he :) maşallah :) benim hedefimde 55 ama 60 lara inersem çok süper olacağımı biliyorum :) 10 kilo az değil :):16::16::16:

Evet canım,ben aksine kilo aldım diye korka korka çıkmıştım tartıya bana da sürpriz oldu,çok mutluyum.İnşallah herkes kurtulur kilolarından :16:

Evet canım,ben aksine kilo aldım diye korka korka çıkmıştım tartıya bana da sürpriz oldu,çok mutluyum.İnşallah herkes kurtulur kilolarından :16:

inşallah canım inşallah :) bende bi tekrardan 69 ları görsem gerisini getiricem ama kış şartları ve evde tıkılıp kalmış olmam izin vermiyor :(

Back
X