Vallahi iğreniyorum.

E siz morg da olulere tecavuz edildigini duymadiniz.

Hele hele fethiye de olacaktı sanirim ki mezarlik gorevlisi adamin o gun gomulen 15 yasindaki kizi mezardan cikarip kuvette sıcak suyla cesedi yumusatip tecavuz ettigini hic duymamis olmalisiniz.

Olay fethiye de olmayabilir yalniz emin degilim teyzemler fethiye de yasiyor ordan da o sekil de aklim da kalmis olabilir.
Yok artıkkk ya bu kadarıda pesss bu pislikler ne olacak ya inanmak bile istemiyor insan

vallahi ne kimyasal hadıma güvenirim ne de pedofili vs sapıkların idamını isterim bana göre devlet katil olmamalı asıl görevi halkı korumak olmalıdır o yuzden ben yine soyluyorum nerde bir sapık var kapatacaksın hastaneye bir daha da cıkarmayacaksın ben caydırıcı olmaya da inanmıyorum sağlıklı insan caydırılır derler ya ölüye diriye saygısı yok diye her gecen gün insan inanılmaz korkuyor ben de yasadım bir kaç olay ama suclu kadın da değil suclu kadını suclu bulanlarda aslında birisi tecavuze ugrasa resmen kadın haksız oluyor yok orda ne yapıyordun neden soyle giyindin ben gercekten anlamıyorum anlamlandıramıyorum eşcinsellik bile boyle konuların yanında bana gayet masum geliyor

Ortalık çok çok kotu tek güvenli yer AVM gibi geliyor hani her yan güvenlik ve yazın sakin oluyor. Elinde tabanca olacak gordugun an çek videoya sonra indir pisligi

ilkokuldaydım sınıfımdan bir çocuğu sürekli psikiyatr doktora götürüyorlardı. sınıftakiler çocuk ağzıyla S..... delirmiş falan diyorlardı. sonradan öğrendim yaşlı bir adam bu küçük erkek çocuğuna tenha bir yerde şeyini göstermiş. başka bir şey yaptı mı bilmiyorum. sonra çocuğu okuldan aldılar. 1-2 sene sadece evdeydi. o şen şakrak çok geveze çocuk hiç kimseyle konuşmadı. bisikletine binmedi. sokağa çıkmadı. sonra memlekete taşındılar gittiler. çocuk daha okumadı diye biliyorum. asosyal bir şey oldu.
bu olay 99 senesinde oldu şimdi sene 2018. ortalik daha berbat. şeyi kopasıcalar daha da sapıttı. sadece çocuklar değil bizim bile dikkat etmemiz lazım.
ben hamileyim. karnım hafif belirgin. 2 parmağımda da yüzük var. edepli giyinirim bol giyinirim ona rağmen hiç kadın görmemiş gibi bakan insan müsveddeleri var. tiksiniyorum...

ilkokuldaydım sınıfımdan bir çocuğu sürekli psikiyatr doktora götürüyorlardı. sınıftakiler çocuk ağzıyla S..... delirmiş falan diyorlardı. sonradan öğrendim yaşlı bir adam bu küçük erkek çocuğuna tenha bir yerde şeyini göstermiş. başka bir şey yaptı mı bilmiyorum. sonra çocuğu okuldan aldılar. 1-2 sene sadece evdeydi. o şen şakrak çok geveze çocuk hiç kimseyle konuşmadı. bisikletine binmedi. sokağa çıkmadı. sonra memlekete taşındılar gittiler. çocuk daha okumadı diye biliyorum. asosyal bir şey oldu.
bu olay 99 senesinde oldu şimdi sene 2018. ortalik daha berbat. şeyi kopasıcalar daha da sapıttı. sadece çocuklar değil bizim bile dikkat etmemiz lazım.
ben hamileyim. karnım hafif belirgin. 2 parmağımda da yüzük var. edepli giyinirim bol giyinirim ona rağmen hiç kadın görmemiş gibi bakan insan müsveddeleri var. tiksiniyorum...
Ya inan bu durumun edepli giyinmekle hic bir alakSi yok. Igrenc yaratagin teki sokakta pardesülu tesetturlu yaninda iki cocugu olan bir bayani taciz etmisti. Yani inanin kiyafetle alakasi yok. Topugunu gorse halleniyo bu tipler.

Hayatımda böyle şey duymadım
Can çekişen komaya girmiş bir insana cinsel saldırıda bulunmak nedir yahu
Kızın ağzından köpükler saçılıyor ölüyor bunlar....yani aklım hayalim almıyor
Kadın çocuk hayvan derken artık bunlar mezardan ceset çıkarır yeminle
Bu toplum artık korkutuyor beni
Bu nasıl bi sapıklık azgınlık inanın aklım almıyor. Çok şeysen bu işi parayla yapanlar var onlara git.
Bir de kızın rızası dışında bi şey olmadı demiş o haldeki kızın neye rızası olacaktı acaba!

Bu nasıl bi sapıklık azgınlık inanın aklım almıyor. Çok şeysen bu işi parayla yapanlar var onlara git.
Bir de kızın rızası dışında bi şey olmadı demiş o haldeki kızın neye rızası olacaktı acaba!

Kizin komada olmasi rizasina engel olmus olabilir mi acaba...tovbe tovbeeee

Ayy ben neler okudum az önce , mezardan cikarip tecavuz etmekte neyin nesi yok artık gercek olamaz heralde . Ya seker komasindaki kiza tecavüz... Aman Allahim diyecek bişey kaldimi.. :KK42:

Back
X