canım okumamış olanlar yanlışlıkla boş bulunup okumasın kitaplarının heyecanı kaçmasın diye öyle yapıyoruz, çok düşünceli bi hareket bence. okumak istediğinde farenle tarayarak okuyabilirsin. sanki kopyalicakmışsın gibi bütün yazıyı tara, o şekilde oku
gerçekten düşünceli bi davranışmış nasıl akıl edemedim ben onu hay Allahım saflaştım bugünlerde kaydirigubbakcemile3
şimdi okucam bakalım :asigim:
Kitap hemencik bitti yaa.:gitme:
Kitapta alacakaranlığı anımsatacak bir çok yer var ama bu seri daha önce yayınlanmış o yüzden Stephenie Meyer biraz biraz buradan esinlenmiş sanki.CADIARZU
ezbuzum hakikaten çakma twilight :hulya:
bazı yerler pes dedirtecek kadar çok benziyor ama konu tamamen farklı
çok sürükleyici gelişiyor olaylar ..stefan da edwardın cazibesinden eser yok ama yine de sevdiriyor kendini bizlere :kedi:
olayın lise de geçmesi, insan kız vampir çocuk durumu, stefanın da düşünceleri okuyamasa da algılayabilmesi, esas kızdan uzak kalma çabaları ve esas kimliğini kızdan saklaması, kıza karşı duyduğu kan tutkusu aynı ama farklı yönleri de var
gece evindeki gibi kan paylaşımı var aralarında ve stefan edward kadar kontrollü değil..insan kanı da tüketiyor engel olamıyor kendine ayrıca twilighttan en büyük farkı esas kızımız bellaya göre çok çok güzel ve kendinden emin ayrıca oldukça popüler
2. kitap çıktı mı bebem:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?