Doğuma Hazırlık Van da hastane ve doktor önerisi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Dersaadet18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2018
535
492
33
Merhaba arkadaşlar 23 haftalık hamileyim Vana yeni taşındım. Burada yaşayan arkadaşlardan gidip memnun kaldıkları doktor ve hastane önerilerini mümkünse detaylarıyla birlikte bekliyorum

Genelde kontroller için özele gidip doğumda üniversite ya da bölge hastanesine gidiliyor. Nedeni ise burada özellerin neredeyse hepsi gidenlerin büyük bir kısmını sezeryana alıyor. bir çok arkadaş ne yazık ki bundan şikayetçi... Yasemin hanım (Lokman hekimde) çok iyi bir doktor ama çok telaşlı :) ben de kontrolleri özelde doğumu ünide düşünüyorum. Hayırlı olsun şimdiden.

Bende Gülsüm Feyzaya başladım onda da devam edeceğim galiba. Burada özel devlet ayrımı pek yok malesef. Bütün doktorları araştırdım sordum hepsinde aynı problemler var.

Üniversite hastanesinde ali hoca var çok iyi ben hep oraya gittim doğumu mu bile onda yaptım sezaryan özel muayenesi zaten

Merhaba arkadaşlar 23 haftalık hamileyim Vana yeni taşındım. Burada yaşayan arkadaşlardan gidip memnun kaldıkları doktor ve hastane önerilerini mümkünse detaylarıyla birlikte bekliyorum
Vanda lokman hekime yasemin hanıma gidiyorum ben memnunum önerebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…