Van havaalanı polis lojmanlarında oğluma bakıcı ;(

Tek bir cümle sildim. Bana yakışmadığına karar vererek. Sizin alıntınızda duruyordur zaten. O kadar panik yapmayın.

Cevap vermedim size farkındaysanız. Ceza yemek istemiyorum bu sebepten. Uzatmayalım. Zaten muhatap olabilecek iki insan değiliz belli ki. Umarım güvenilir bir bakıcı bulursunuz bebeğinize. İyi forumlar.
Size hakkımı helal etmiyorum konum sizin yüzünüzden maf oldu allahıbızdan bulun!

Kadini bir dovmediginiz kalmis bravo.

Siz doguda polis ailesi olmak ne demek bilir misiniz?

Ya cocugunu birakip calismak zorunda olmak?

Ben bursa nin gobeginde annem memleketten gelene kadar bakacak bakici ararken gerilip strese giriyorum. Ki 15 yildir bursa da yasarim

Kadin yeni gitmis doguya birde bebegini birakip calismak zorunda demek caresiz kalmis ki konu acmis. Bu kadar stresine birde ilk mesaj ters olunca patlamis.

Anlayisli olmak bu kadar zor mu gercekten?

bakıcı siteleri var oralara ilan bırakın bence.
buradan size ulaşacak kişiler kötü niyetli de olabilir.
çünkü bir nevi açık adres veriyosunuz...

Arkadaşlar ben ilk önce tanıdıklarıma sordum. Saçma sapan insanlar yonlendirdiler, hiç beğenmedim. Sonra internete ilan verdik, hayatımın bakıcısıni internetten buldum. 2012 Aralık'tan beri bizimle. İkinci çocuğuma bakıyor. Tabii ki araştırılacak, tabii ki referanslar aranacak, tabii ki kamera kurulacak, tabii ki deneme süreci olacak ama internet öcü değil. Aksine bir sürü seçenek arasından seçme şansı bulacaksınız. Ben yaklaşık 100 kadınla görüşüp, öyle karar verdim. @Sephoraa

Lojmanda oturan polis eşleri kk den görür diye açtım konuyu senin aklın almayabilir normal lütfen tartışma çıkarma çık konumdan!

Ben yorum istemedim ne düşünüyorsunuz diyede sormadım her türlü yorumu yapamazsınızda zaten konu açtık diye! Kovmam gerekenide kovarım konu açtım diye agzına geleni saçma sapan yorumları atacagınımı sanıyorsun! Görüşmek iş arayan isteyen olursa görüşücem konuşucam hemen kabulmu edicez araştırıcaz görüşücez yüzyüze kendini akıllı zamnediyorsun sen galiba yer kaplıyorsun şuanda tartışma çıkarma çık konumdan!

Şu üsluptan sonra yanınızda çalışacak insana Allah sabır versin demekten başka yapacak bi şey kalmıyor. Maaşı altınla, yakutla, zümrütle ödeseniz bile çekilcek dert degil.

Forumda eski üyesiniz, konumdan çık diye milleti kovamayacağınızı biliyor olmalısınız. Konu açınca her türlü yoruma açık olmalısınız.

Polis eşi olunca çocuk emanet edilecek kadar güvenilir mi oluyor?
kız polislikle alakası olur mu hiç ahanda benim herifte polis ama kimse kucağını açmadı ver bana ver bana diye doğmadan arge çalışmaları yaptık bakıcı için :işsiz:

ayhkdry ayhkdry şu an durum nedir bilmiyorum ama ikinisan polisevine ilan bırakın size tavsiyem..biri iskele caddesinde biri cumhuriyet caddesinde biri de kazımkarabekirde olmak üzerede üç ordu evi var vanda oraya da eşinize söyleyin bırakabiliyorsa bıraksın. ilan.sosyal olanaklar kısıtlı olmasa da asker polis eşleri pek sivilde takılmıyorlar bilirsiniz ben bekarken vanda 3 sene görev yaptım...asker eşleride çok çocuk bakarlar bilginiz olsun.

ayhkdry ayhkdry şu an durum nedir bilmiyorum ama ikinisan polisevine ilan bırakın size tavsiyem..biri iskele caddesinde biri cumhuriyet caddesinde biri de kazımkarabekirde olmak üzerede üç ordu evi var vanda oraya da eşinize söyleyin bırakabiliyorsa bıraksın. ilan.sosyal olanaklar kısıtlı olmasa da asker polis eşleri pek sivilde takılmıyorlar bilirsiniz ben bekarken vanda 3 sene görev yaptım...asker eşleride çok çocuk bakarlar bilginiz olsun.
Size çok teşekkür ederim inanın yorumlar yüzünden oturdum agladım insanlar tanımadan nasıl yorum yPıyorlar eşime söyliyim çok sagolun

Size çok teşekkür ederim inanın yorumlar yüzünden oturdum agladım insanlar tanımadan nasıl yorum yPıyorlar eşime söyliyim çok sagolun
estağfurullah bakıcı krizini net yaşayanlardan biriyim vanda olsaydım nasıl bulurdum pek bir fikrim yok dediğim gibi yaşadığım ilde bile doğmadan başlamıştım aramaya...4 sene oldu ayrılalı ilişkilerimiz bayatladı arkadaşlarımızla daha çok yardımcı olmak isterdim ama elimden geleni bu kadar..bir de komşuluk ilişkileri çok önemli sağa sola haber salabilirsiniz..polis eşlerinin yüksek oranı genelde evde oluyor hani güvendiğiniz bir komşuya iş aramadığı halde sana çok güveniyorum sen bakar mısın da diyebilirsiniz

estağfurullah bakıcı krizini net yaşayanlardan biriyim vanda olsaydım nasıl bulurdum pek bir fikrim yok dediğim gibi yaşadığım ilde bile doğmadan başlamıştım aramaya...4 sene oldu ayrılalı ilişkilerimiz bayatladı arkadaşlarımızla daha çok yardımcı olmak isterdim ama elimden geleni bu kadar..bir de komşuluk ilişkileri çok önemli sağa sola haber salabilirsiniz..polis eşlerinin yüksek oranı genelde evde oluyor hani güvendiğiniz bir komşuya iş aramadığı halde sana çok güveniyorum sen bakar mısın da diyebilirsiniz[/QUOTE/]

Hiç komşumuz yok sıfır şuan olsa zAten konu kesinlikle açmazdım belki biri denk

Hiç komşumuz yok sıfır şuan olsa zAten konu kesinlikle açmazdım belki biri denk Gelir diye açtım çok sagolun allah razı olsun

Konuyu kapattim ..
Hem yanlis yerde hem polemik hem de konu sahibinin istegi uzerine..
Biraz sakin olalim lutfen..

Back
X