VAN hayat hastanesi DR. Burcu UNGAN hakkında bildikleriniz

Tane5501

Bal böceklerim❤️
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
354
31
323
arkadaşlar burcu ungana giden biri varmı aranızda nasıl bır dıoktor sızce hamilelik takıbı ıcın gıdecegım

galiba kimse bilmiyor ama ben gittim tavsiye etmiyorum.asık suratlı, agzından zorla laf alınan bır doktor bırde fazla mantıklı hıc hastalarına anne duygusallıgı ıle yaklasmıyor.

Arkadasım ben gittim kendisine.kesinlikle tavsiye etmiyorum.5 ay gittim hicbir netice alamadım.bilhassa hamile kalmak istediği icin gidenlere asla önermiyorum.zaman kaybettiğinle kalıyorsun.istanbul hastanesinden Deniz beyi öneririm.

Hamileligmde ilk bes ay burcu hanima gittm memnundm cok guler yuzluydu ama ozamn Hayat tam bi ozel hastaneydi ucretleri cok yuksekti o nedenle bi kac hastası vardi ama simdi cok yoğun odaya uc hasta birdn aliyo bes karis Surat hic ilgilenmyo tavsiye etmm zatn ben vandaki özel hastaneleri anlaymdm devlt hastanesi gibi iceri uc hasta birdn aliyolr

Son düzenleme:
Arkadasım ben gittim kendisine.kesinlikle tavsiye etmiyorum.5 ay gittim hicbir netice alamadım.bilhassa hamile kalmak istediği icin gidenlere asla önermiyorum.zaman kaybettiğinle kalıyorsun.istanbul hastanesinden Deniz beyi öneririm.

kesinlikle haklısın canım kendını bırsey zannedıyor bı havalarda sankı ondan baska doktor yok.denız bey ıyı ve ılgılı cıdden.ben su an yasemin hanıma gıdıyorum akdamarda cok memnunuz kızlar hayatımda bu kadar pozıtıf ve guleryuzlu bır doktor gormemıstım o kadar yanı:)

Hamileligmde ilk bes ay burcu hanima gittm memnundm cok guler yuzluydu ama ozamn Hayat tam bi ozel hastaneydi ucretleri cok yuksekti o nedenle bi kac hastası vardi ama simdi cok yoğun odaya uc hasta birdn aliyo bes karis Surat hic ilgilenmyo tavsiye etmm zatn ben vandaki özel hastaneleri anlaymdm devlt hastanesi gibi iceri uc hasta birdn aliyolr

gercekten canım ya sankı devlet hastanesı heryer ama burcu'ya gıdecegıne safiye'ye gıt daha ıyı o bıle daha ıyı ondan.

Çok iyi bir doktordur kendisi ben daha yeni hamileyim herşeyi ayrıntılı düşünüyor kötü yorum yapanlar asla öyle bir doktor değil gönül rahatlığı ile gidebilir siniz ❤️❤️❤️

Back
X