- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
- Konu Sahibi Limonlu Su
Merhaba arkadaşlar Van'da onerebilecegjniz kadın doğum doktoru varmı ? Lokman hekim veya Yüzüncü yıl hastanesi özel bölümünde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnfertilite için mi canimMerhaba arkadaşlar Van'da onerebilecegjniz kadın doğum doktoru varmı ? Lokman hekim veya Yüzüncü yıl hastanesi özel bölümünde
Lokman hekime geldim burcu ungan daha sıra bekliyorum üniversite hastanesine gittim resmen izdiham vardı o kadar yogundu ki vezneye bile sıra gelmeyecekti muayeneyi geçtim lokman hekim sakinmis bilsem ilk buraya gelirdim doktor yorumu da yapacam yorum için teşekkürlerİnfertilite için mi canim
Özel klinikler var bir kaç tane ivf ile ilgilenen sanırım
Ben Akdamar da ruhat karakuşta ılımlı bı doktor lokman hekimde bı erkek doktor var ya o iyi diyorlar tüp bebekte yapıyormuş sanırım
Ama arka taraftaki değil orası da çok yoğun ya aşırı
Üniversitede bize baya uzak kalıyor
Ben araştırma da gittim bir çok doktora ama çok yüzeysel kalıyor tabi ordaki doktorların çoğunu bliyorum ama pek ilgilendirmiyor ya çok yogun
Rica ederimLokman hekime geldim burcu ungan daha sıra bekliyorum üniversite hastanesine gittim resmen izdiham vardı o kadar yogundu ki vezneye bile sıra gelmeyecekti muayeneyi geçtim lokman hekim sakinmis bilsem ilk buraya gelirdim doktor yorumu da yapacam yorum için teşekkürler![]()
Teşekkür ederimRica ederimüniversite tıklım tıklım gerçekten hemotolojiye gitmiştim genetik testlerim için bide başka birşey için.
Kolay gelsin insallah
Lokman hekımde ağahan bey var işinde çok iyi, unıversıte Hastanesinde de alı kolusarı var . Ali bey bıraz somurtkan ve hiç konusmuyor ama kapıda kı bazı hastaları ıle konustum doktor kımsenın yapmam dediği amelıyatları falan yapıyor rısklı gebelıklerde falan iyiymiş.Merhaba arkadaşlar Van'da onerebilecegjniz kadın doğum doktoru varmı ? Lokman hekim veya Yüzüncü yıl hastanesi özel bölümünde
Çok teşekkür ederim ben gittiğim zaman agahan bey yoktu Ali kolusari ya da sıra bulamadım aşırı kalabalıktı inşallah nasip olur da tekrar gidersem söylediğiniz doktorlara gitmeye çalışırım teşekkürler tekrardanLokman hekımde ağahan bey var işinde çok iyi, unıversıte Hastanesinde de alı kolusarı var . Ali bey bıraz somurtkan ve hiç konusmuyor ama kapıda kı bazı hastaları ıle konustum doktor kımsenın yapmam dediği amelıyatları falan yapıyor rısklı gebelıklerde falan iyiymiş.
Ben ağaran han diyorum ama randevu almak ondan çok zor gerçekten o yüzden Kasım turana da bakabilirsinzMerhaba arkadaşlar Van'da onerebilecegjniz kadın doğum doktoru varmı ? Lokman hekim veya Yüzüncü yıl hastanesi özel bölümünde
Kasım Turan hangi hastanede acabaBen ağaran han diyorum ama randevu almak ondan çok zor gerçekten o yüzden Kasım turana da bakabilirsinz
Ozel muayenehaneKasım Turan hangi hastanede acaba
Peki teşekkürlerOzel muayenehane
Kasım bey nasıl. Muayene ücreti ne kadarOzel muayenehane
Ali beye sekızden once gıdıp sıra almak lazım öğleden önce ye çıkarsınız . Agahan beyde randevusuz hasta alıyor gunde sadece 2 randevu verıyor telefondan uygun zamana denk getırırsenız alabılırsjnız ben öyle yapıyorum . Agahan bey 2 3 haftaya ızne cıkacak bılgınız olsun. Sızın ne sıkayetınız var??Çok teşekkür ederim ben gittiğim zaman agahan bey yoktu Ali kolusari ya da sıra bulamadım aşırı kalabalıktı inşallah nasip olur da tekrar gidersem söylediğiniz doktorlara gitmeye çalışırım teşekkürler tekrardan
Ben memnum kaldım muayene ücreti suan ne kadar bilmiyorumKasım bey nasıl. Muayene ücreti ne kadar
Bı sıkıntım yok klomen kullanırım muayene olurum diye araştırmıştım çok teşekkür ederim bilgiler içinAli beye sekızden once gıdıp sıra almak lazım öğleden önce ye çıkarsınız . Agahan beyde randevusuz hasta alıyor gunde sadece 2 randevu verıyor telefondan uygun zamana denk getırırsenız alabılırsjnız ben öyle yapıyorum . Agahan bey 2 3 haftaya ızne cıkacak bılgınız olsun. Sızın ne sıkayetınız var??