van kahvaltısı

anadolıu yakasında varmı bilmiyorum ama
avrupa yakasında bakırköy sahilde var
van kahvaltı salonu diye
kesinlikle tavsiye ediyorum 1 haftada yapacahım kahvaltıyı orda yapmıstım valla

van kahvaltısı ne peynir zeytin yemeyipde farklı şeylermi yiyorsunuz .öyleyse bizlede taridfleri falan paylaşın merak ettim

aılemle beraber depremden evelkı sene gtmıstık.oranın en meshur yerı bak hele bak yusuf konak kahvaltı salonudur.arastrıp gtmstk.valla bız pek begenmedık yada damak zevkımızıe uymadı.bırkac yöresel yıyecekten fazla bırsey yok bıldgmz zeytın peynır yani.ama hızmet acısından cok ıyı bır mekan

kızıltoprak madonun karşısında gördüm ben ama açıkçası henüz gitmedim; onun yerine ataşehir Cumhuriyet'i dünyalara değişmem....

ben aksaraydakine ve cihangirdekine gittim. farkli lezzetler seviyorsaniz aksaraydaki mutlaka denenmeli. geleneksel turk kahvaltisiyla cok farklilik gosteriyor. bana biraz agir gelsede tekrar gidebilirim. oldukca keyifliydi.

Moda'da olan Van Kahvaltı Evi'ni tavsiye ederim.Otlu peynirin yanında çok zengin bir menüsü var.Çok sevimli bir yer :)

Eyüp feshane karşısında var Van kahvaltı salonu diye görmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…