P Pnrms Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2017 2 0 36 33 25 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Pnrms #1 Van da doğum yapmış yada yapacak olanlardan tavsiye alabilirmiyim ? Benim için uzmanlığının yanında samimiyeti de önemli.
Van da doğum yapmış yada yapacak olanlardan tavsiye alabilirmiyim ? Benim için uzmanlığının yanında samimiyeti de önemli.
A Asimavi65 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2014 166 37 98 25 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Pnrms #2 Lokman hekim hayat hastanesi var gülsüm feyza kızıltan çok tatlı ilgilidir ben ona gidiyorum bide yasemin karaman var aynı hastanede o da iyi
Lokman hekim hayat hastanesi var gülsüm feyza kızıltan çok tatlı ilgilidir ben ona gidiyorum bide yasemin karaman var aynı hastanede o da iyi
P Pnrms Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2017 2 0 36 33 25 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Pnrms #3 Asimavi65 .!.: Lokman hekim hayat hastanesi var gülsüm feyza kızıltan çok tatlı ilgilidir ben ona gidiyorum bide yasemin karaman var aynı hastanede o da iyi Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Randevu sistemi mi var yoksa hastaneden mi sıra alıypruz
Asimavi65 .!.: Lokman hekim hayat hastanesi var gülsüm feyza kızıltan çok tatlı ilgilidir ben ona gidiyorum bide yasemin karaman var aynı hastanede o da iyi Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Randevu sistemi mi var yoksa hastaneden mi sıra alıypruz
A Asimavi65 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2014 166 37 98 26 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Pnrms #4 Pnrms .!.: Teşekkürler. Randevu sistemi mi var yoksa hastaneden mi sıra alıypruz Genişletmek için tıkla... 4449911 den randevu alabilirsimiz
Pnrms .!.: Teşekkürler. Randevu sistemi mi var yoksa hastaneden mi sıra alıypruz Genişletmek için tıkla... 4449911 den randevu alabilirsimiz
D Divane25 Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2017 855 1.345 113 6 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Pnrms #5 Gülsüm hanım ve yasemin hanım dışında başka iyi bir kadın doğum doktoru var mı acaba bay bayan fark etmez.
Gülsüm hanım ve yasemin hanım dışında başka iyi bir kadın doğum doktoru var mı acaba bay bayan fark etmez.