- Konu Sahibi TatliDillim85
Beni takip ettiğini düşündüğüm şeye:) gulucuge bakmayin - Normalde küfürlü konuşmam yanlış da anlasilmasin ama o his insani baya dengesizlestiren bir his.pardon ? kime kufur ettiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni takip ettiğini düşündüğüm şeye:) gulucuge bakmayin - Normalde küfürlü konuşmam yanlış da anlasilmasin ama o his insani baya dengesizlestiren bir his.pardon ? kime kufur ettiniz?
Maalesef hiç hatırlamıyorum. Ama google a durumunuzu yazarsanız çıkacaktır, hızlı ve yavaş kısmını yazarak aratın.Tsk ederim. O konuyu bulabilir miyim acaba basligi hatirliyor musnuz?
Dua işin çözümü değil, aracısı.
Sizin probleminizi bilim çözebilir çünkü beyninizle ilgili bir şeyler var, zaten anksiyete diye belirtmişsiniz.
Sizin yapmanız gereken dua ve bilimi birleştirip gerisini Allah'a bırakmak.
Panik atak geçiriyor olabilir misiniz? Psikolojik bir rahatsızlığınız var, bunlar terapiyle çözülebilir şeyler.
Hacı hocaları Allah'la kul arasına koymayın bence, onlar derdinize derman olamaz.
'Lohusalıktandır' diye basite indirgeyenleri de dinlemeyin psikolojik rahatsızlık kanserden beterdir bence.
Termin demişsiniz sanırım Almanca konuşulan bir ülkede yaşıyorsunuz :)Panik atak in bu sekil oldugunu hic duymadim ve okumadim inanin bilemiyorum. Bazen kanser olsam yasamasam korkularimi düsündügüm cok olmustur Allah affetsin. Ama artik öyle düsünmüyorum, herseye ragmen umutla bakmaya calisiyorum gelecege. Hep hayatin güzel yanlarini görmeye calisiyorum.
Beyinle alakali sorun oldugu asikar bende haklisiniz ina ilk isim sabah randevu almak nörolojiden
Ben ona direkt küfür ettim. Baya baya yani. Bu da saçma ama...o an bu his gitmişti benden...
Termin demişsiniz sanırım Almanca konuşulan bir ülkede yaşıyorsunuz :)
Belki Türkiye'ye gidiş geliş yapabilirsiniz bir süre? Ya da oralarda hiç Türk doktor yok mu? Kendi dilinizde her zaman daha rahat hissedersiniz.Ay evet pardon :) farkinda olmadan yazmisim evet almanyadayim. Kendi ülkemde olsam belki coktan care bulmustum derdime
Beni takip ettiğini düşündüğüm şeye:) gulucuge bakmayin - Normalde küfürlü konuşmam yanlış da anlasilmasin ama o his insani baya dengesizlestiren bir his.
Belki Türkiye'ye gidiş geliş yapabilirsiniz bir süre? Ya da oralarda hiç Türk doktor yok mu? Kendi dilinizde her zaman daha rahat hissedersiniz.
Belki sizin kadar ağır değil ama oluyordu en sonunda beni kötü bi ruh halina soktuğu için çok ofkelenmistim. Aslinda küfür dedigimiz kararlilik galiba. Hani senden korkmuyorum gibisinden. Şöyle düşünün sizi öldürecek birşey değil sadece korkutup korkutup yok oluyor. Hastalik ya da başka birşey hepsinde kararli olmak önemli zatenSizde de mi oluyor benim yasadiklarim?
Belki sizin kadar ağır değil ama oluyordu en sonunda beni kötü bi ruh halina soktuğu için çok ofkelenmistim. Aslinda küfür dedigimiz kararlilik galiba. Hani senden korkmuyorum gibisinden. Şöyle düşünün sizi öldürecek birşey değil sadece korkutup korkutup yok oluyor. Hastalik ya da başka birşey hepsinde kararli olmak önemli zaten
rabbim yardıcın olsun inş.beynimizin oynadığı oyunlar bunlar inanki geçer.beyninizi başka şeylere yönlendirmeye çalışın.dua edicem bol bol size.korkmayın bişey olmaz olsa şimdiye kadar çoktan olurdu zaten değil mi? gelip geçişi şeler bunlar evde yanlızsanız eşinizi çağırın komşuuz olur tek kalmayın.Nörolojiden randevu aldim 1.10 trihine. Su an mesela cok kötüyüm. Anlatabilsem halimi keskeben normal yürüyorum ama hersey cok yavs yada hizli. Ve bisey var beni korkutuyor ne oldugunu bilmiyorum cok duaya ihtiyacim var.