Var mi benim gibi arkadas kitligi yasayan?

beyazlim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
3.628
49
113
Almanya
Arkadaslar insanlarla pek iletisim kuramiyorum daha dogrusu sosyal hayatimda pek yok,evde oturup pineklemeyi daha cok tercih ediyorum.ve malesef i$siz kaldim.ne yapip ne edip kurtulayim bu evle yapisik halimden.

İş okul olmadı mı arkadaş da yoksa insan kendini eve kapatıyor yalnız dışarı çıkmak istemiyor sanırım.
Aslında bir şeyleri tek başına yapmanın tadı da çok başkadır eminim.
Bir iş bulursan her şey düzelecektir biraz daha aktif olacağın için kafanla baş başa kalmayacağın için.

Evet canim aynen,belki biraz daha zayif olsam bir nebze daha kolay olur tek basimada olsa daha fazla disari cikmak.fakat 100 kiloyum ve suan yememe icmeme dikkat ederek kilo vermeye calisiyorum.

Ahh sorma,birde kenime uygun bir is bulsam herhalde hersey daha güzel olacaktir.

Her insanın böyle bir dönemi oluyor galiba.Belki de karakteristik özellik.Ben de pek sevmem etrafımda insan olsun az ve öz var allaha şükür.İşsiz kalmanız üzücü ama yıpratmayın kendinizi herkesin bir kısmeti vardır o da sizi bulacak elbet.Hakkınızda hayırlısı olsun.

ben de aynı durumdayım ama benimki seçicilikten. vefaya çok önem veririm ve karşımdakimdakinde onu göremediğimi hissettiğimde ona üç şans veririm içimden. aynı devam ederse hiç umursamam artık

Her insanın böyle bir dönemi oluyor galiba.Belki de karakteristik özellik.Ben de pek sevmem etrafımda insan olsun az ve öz var allaha şükür.İşsiz kalmanız üzücü ama yıpratmayın kendinizi herkesin bir kısmeti vardır o da sizi bulacak elbet.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bende öyle cok fazla olsun istemiyorum illede,fakat o azi bile yok.

Sagol canim,Insallah kismetimdeki is gönlüme göre olur

ben de aynı durumdayım ama benimki seçicilikten. vefaya çok önem veririm ve karşımdakimdakinde onu göremediğimi hissettiğimde ona üç şans veririm içimden. aynı devam ederse hiç umursamam artık

Evet iste bu secicilik bendede var,diyorum bana uygun degilse uzaktan görüselim.

Back
X