Var mi benim gibi???

ritmik sayma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
58
34
38
42
Valla nerden baslim bilmiyorumki..canim cok sikkin bu ara.hani insanlarda olurya donem donem..zaman sonra gecer..iste benimkide ondan..gwcmesini bekleyene kadar buraya yazayim da rahatlarim belki..
Sorun su ki..derdimi anlatacagim,sikintimi paylasacagim,mutluluguma sevinen,mutluluguna sevindigim bir DOSTUM yok malesef..cok yalniz hissediyorum kendimi..onceden bu kadar degildi.evlendim baska bir memlekete geldim dogum yaptim..onlarin telasina bu durumumun farkinda degildim.soyle son 1 kac yildir etrafima donup baktigimda hickimse yok.yok derken cok sukur iyi bir esim ailem akrabalarim arkadaslarim var ama anlatmak istedigim sole kadin kadina sohbet edelim dertleselim en zor gunumde yanimda olan destek olan ozel bir kimse yok..
Bilemiyorum belki benim yapimdan kaynaklaniyor da olabilir..cunku ben naif kirilgan agir, hani hanim hanimcik derlerya iste oyle bir tipim.demem o ki kendim gibi biri var mi acaba burda,tanissak konussak kafa dagitsak????

Ben de varım ama yapılanlardan sonra ne yalan söyleyeyim iyiyim ben böyle. Ayrı şehirde biricik dostum var onunla da oturup kahve içip dertlesmek mümkün değil.

İyiyim ben ya memnunum yani ne çekeceğim insanların fesatliklarini. Yetiyor eşim, cocuklarim, ailem. Şükürler olsun..:KK24:

Ben de varım ama yapılanlardan sonra ne yalan söyleyeyim iyiyim ben böyle. Ayrı şehirde biricik dostum var onunla da oturup kahve içip dertlesmek mümkün değil.

İyiyim ben ya memnunum yani ne çekeceğim insanların fesatliklarini. Yetiyor eşim, cocuklarim, ailem. Şükürler olsun..:KK24:
Sizin adiniza sevindim.aslina bakarsaniz bende memnun olucamda,esim sosyal olmayi seviyor.yapilarimiz zit bu konuda.ve durumumu yadirgiyor ben ona biraz tuhaf geliyorum..dostumun olmamasi konusunda.bunu bana hissettirince de niye benim de yok diye kendimi zaman zaman kotu hissediyorum iste boyle

Sizin adiniza sevindim.aslina bakarsaniz bende memnun olucamda,esim sosyal olmayi seviyor.yapilarimiz zit bu konuda.ve durumumu yadirgiyor ben ona biraz tuhaf geliyorum..dostumun olmamasi konusunda.bunu bana hissettirince de niye benim de yok diye kendimi zaman zaman kotu hissediyorum iste boyle
Yani hiç mi gorusup konustugunuz komşu ya da esinizin arkadaşlarından eşleri de yok mu? Ben böyle olmayı seviyorum derken asosyalligi değil de benim herseyimi konuşup bilen yakın çevre insanları kastettim. Arkadaş çok ama hiç birisiyle oturup dertlesmem. Ne demişler söyleme dostuna, söyler dostuna. Benim dusturum bu. Kimsenin ailevi meselelerimi ya da dertlerimi bilmesine gerek yok. Sonra isitilip baska sekilde onunuze koyuveriyorlar cunku. Tecrubelerim bunu gosterdi. Yani arkadaş çok da candan bir dost yok evet gerçekten.

Valla nerden baslim bilmiyorumki..canim cok sikkin bu ara.hani insanlarda olurya donem donem..zaman sonra gecer..iste benimkide ondan..gwcmesini bekleyene kadar buraya yazayim da rahatlarim belki..
Sorun su ki..derdimi anlatacagim,sikintimi paylasacagim,mutluluguma sevinen,mutluluguna sevindigim bir DOSTUM yok malesef..cok yalniz hissediyorum kendimi..onceden bu kadar degildi.evlendim baska bir memlekete geldim dogum yaptim..onlarin telasina bu durumumun farkinda degildim.soyle son 1 kac yildir etrafima donup baktigimda hickimse yok.yok derken cok sukur iyi bir esim ailem akrabalarim arkadaslarim var ama anlatmak istedigim sole kadin kadina sohbet edelim dertleselim en zor gunumde yanimda olan destek olan ozel bir kimse yok..
Bilemiyorum belki benim yapimdan kaynaklaniyor da olabilir..cunku ben naif kirilgan agir, hani hanim hanimcik derlerya iste oyle bir tipim.demem o ki kendim gibi biri var mi acaba burda,tanissak konussak kafa dagitsak????

Bende varım .Ama varım derken ,varım yoğum var ;) önce ALLAHIM sonra EŞİM , ÇOCUKLARIM ve AİLEM
Bazen iş hayatım nedeni ile sanırım fırsat bulamadığımdan görüşmeye hep erteledim.Sonra bir baktım kimse yok:63:
Ardından bu saydıklarımın bana ihtiyacı var diyorum ve onlarla meşgul oluyorum.:anne:Keşke samimi BENİ anlayan olsaydı ama anlamayanlar etrafından tek tek gidiyor işte yapacak birşey yok :KK56:.Aslında ben böylede mutluyum:süslü:.Rabbim herkesin yuvasına huzur ,mutluluk ,sağlık versin gerisi hallolur.:KK39:

Yani hiç mi gorusup konustugunuz komşu ya da esinizin arkadaşlarından eşleri de yok mu? Ben böyle olmayı seviyorum derken asosyalligi değil de benim herseyimi konuşup bilen yakın çevre insanları kastettim. Arkadaş çok ama hiç birisiyle oturup dertlesmem. Ne demişler söyleme dostuna, söyler dostuna. Benim dusturum bu. Kimsenin ailevi meselelerimi ya da dertlerimi bilmesine gerek yok. Sonra isitilip baska sekilde onunuze koyuveriyorlar cunku. Tecrubelerim bunu gosterdi. Yani arkadaş çok da

Arkadas hic yok degil tabi.ailecek gorustugmz insanlar var,ayda bir gunumuz fln var, arada sirada cay davetleri fln da var tabi ama ben DOST ariyorum.cook samimi arkadas..hani ilkokulda olurya saf cikarsiz masum dostluk ondan iste..

katılıyorum size. bende öyle sayılırım. ama işte korkuyor insan. fesatlık , kıskançlık vs olabilir. çekilecek sey degil. dertsiz başıma dert almak istemem.

Bende varım .Ama varım derken ,varım yoğum var :KK66: önce ALLAHIM sonra EŞİM , ÇOCUKLARIM ve AİLEM
Bazen iş hayatım nedeni ile sanırım fırsat bulamadığımdan görüşmeye hep erteledim.Sonra bir baktım kimse yok:63:
Ardından bu saydıklarımın bana ihtiyacı var diyorum ve onlarla meşgul oluyorum.:anne:Keşke samimi BENİ anlayan olsaydı ama anlamayanlar etrafından tek tek gidiyor işte yapacak birşey yok :KK56:.Aslında ben böylede mutluyum:süslü:.Rabbim herkesin yuvasına huzur ,mutluluk ,sağlık versin gerisi hallolur.:KK39:
Amiiin boyle mutluysaniz mesele yok tabi.cok sukur tabi bundan baska sorunm yok.ama insanogluyuz iste..taktim simdi buna ben

Ne konuşacaksınız nicki bi acaip olan üye?
Nickin hiç masum gelmedi, kadınlara iş mi atıyorsun?
.
Iste burdada cikti bitane supheci.benim kotu bi niyetim yok arkadas.buraya gayet icten bi sekilde derdimi anlattim.geri aldim sana yazdgm son cumlemi de.boyle yanlis anlasilacagmi dusunmemstm cunku.

Bu arada nick im ne olsun ne olsun diye dusunurken gozum birden duvara ilisti.orda ritmik sayma kosemiz var bizim.cunku ben bir okuldayim.cunku ben bir köyde ilkokul ogretmeniyim.yeterince aciklama yaptm sanirim

valla ben iyi bir anlatici degilim..
konu açmak yerine yoruma kısa bişey yazarak anlaşiyorumdur...
çok uzun hikayeler anlatmam mesela..
insanlar beni anlamaz diye oradan kaçiyorum..
anlamiyor zaten..
o kadar dil döksem acaba yanlışmı anlatiyorumlarla yaşiyorum...
işte dedigim gibi şöle bacak bacak üstüne atip kahve içesim var..
bide balkonda manzaraya bakarak rahat bi nefes almak...
o iş de yok bende işde
çalışıyorum.. çalıştığım yerden de boğuluyorum...
memurum.. iyi bir işim var çok şükür ama bi sürü işi bitirememesi beni rahat vermiyor..
arada KK ye kaçiyorum işimi birakip da.
eve gelince nete hiç girmek bile istmiyorum
youtube hastasi oldum.. sürekli bebekleri izlemek.. (bebegimi kaybettim psikolojimi çok derinden etkiledi)
makyajlari geçtim.. saçlari geçtim temizlik te geçtim şimdi bebeklere...
2 saattir bebekleri izliyorum lanet olasi.. napicam bilmem...
bide eşimle film izliyoruz.. ayni hep ayniii
bi bebegimi olsa diyorum kafayı resmen bebekle bozmuşum inanki youtube yüzünden!!!!

.
Iste burdada cikti bitane supheci.benim kotu bi niyetim yok arkadas.buraya gayet icten bi sekilde derdimi anlattim.geri aldim sana yazdgm son cumlemi de.boyle yanlis anlasilacagmi dusunmemstm cunku.

Bu arada nick im ne olsun ne olsun diye dusunurken gozum birden duvara ilisti.orda ritmik sayma kosemiz var bizim.cunku ben bir okuldayim.cunku ben bir köyde ilkokul ogretmeniyim.yeterince aciklama yaptm sanirim
Amaaan bosverin burası sanal bir ortam zaten. Ne tam anlatabiliriz ne de tam anlasilabiliriz.

Belki hayatiniz bu aralar çok monoton ondandir. Haklisiniz insan arıyor iki çift laf konuşacak insan ama maalesef işte.

valla ben iyi bir anlatici degilim..
konu açmak yerine yoruma kısa bişey yazarak anlaşiyorumdur...
çok uzun hikayeler anlatmam mesela..
insanlar beni anlamaz diye oradan kaçiyorum..
anlamiyor zaten..
o kadar dil döksem acaba yanlışmı anlatiyorumlarla yaşiyorum...
işte dedigim gibi şöle bacak bacak üstüne atip kahve içesim var..
bide balkonda manzaraya bakarak rahat bi nefes almak...
o iş de yok bende işde
çalışıyorum.. çalıştığım yerden de boğuluyorum...
memurum.. iyi bir işim var çok şükür ama bi sürü işi bitirememesi beni rahat vermiyor..
arada KK ye kaçiyorum işimi birakip da.
eve gelince nete hiç girmek bile istmiyorum
youtube hastasi oldum.. sürekli bebekleri izlemek.. (bebegimi kaybettim psikolojimi çok derinden etkiledi)
makyajlari geçtim.. saçlari geçtim temizlik te geçtim şimdi bebeklere...
2 saattir bebekleri izliyorum lanet olasi.. napicam bilmem...
bide eşimle film izliyoruz.. ayni hep ayniii
bi bebegimi olsa diyorum kafayı resmen bebekle bozmuşum inanki youtube yüzünden!!!!
Allah yardimciniz olsun. İzlemeyin o kadar. Herşey olacağına varır. Nasipten öte köy yok. Siz uzulunce herşey duzelecek mi ? Hayır. Başka uğraşlar bulun kendinize. Çıkın bir yuruyus yapın hemen isyeriniz musaitse. Kitap, bir hobi oyalanin. Eğer işiniz çok yoğun değilse. En önemlisi ruh dinginliginiz için bol bol dua edin.

Allah yardimciniz olsun. İzlemeyin o kadar. Herşey olacağına varır. Nasipten öte köy yok. Siz uzulunce herşey duzelecek mi ? Hayır. Başka uğraşlar bulun kendinize. Çıkın bir yuruyus yapın hemen isyeriniz musaitse. Kitap, bir hobi oyalanin. Eğer işiniz çok yoğun değilse. En önemlisi ruh dinginliginiz için bol bol dua edin.
Ne yapsam olmyor işde bebegimi kaybettikten sora hayatim kökten degişti..
eskiden çok mutluydum hiç bişey yoktu... şimdi ne mutlu bi mutsuz gelip gidiyo..
youtubede izlemek istemiyorum psikolojimi çok etkiledi..
elimden geldiği kadar ev işi yapıyorum..
ders çalışıyorum.. mutfakla uğraşiyorum temizlik yapıyorum hep ayni :(

Back
X