belkide...ama benim uzun zamandır böyleYa bende böyleyim son 3 gündür.
Hiçbir şey keyif vermiyor, aniden sinir patlaması yaşıyorum sinirlerime engel olamıyorum sürekli bi öfke durumu.
Birşeyin içinde sıkışmış çıkamıyor gibiyim ruhum daralıyor.
Sıcaklardan mı acaba?
Eskiden pozitife odaklanıyoken,şuan negatifteyimCanını sıkan,bunaltan bir şey var da siz mi bilmiyorsunuz acaba? Mesela şimdi şen g unlerinizden ne fark var?Hayatınızda ne değişti de böyle hissediyorsunuz?
Sanırım öyle..hatta her sabah kalkıp yalandan gülümsüyorum,o zaman beyne komut gidiyomuş,mutluluk hormonu salgılanıyormuş fln diye... Ama biyerde kopuyo,yine mutsuz hissediyorumher sey kısının kendısınde bıtıyor.. pozıtıf ol tatlım beynıne bu sekılde komut verıp kendını sartlandırmıssın.
Kimseye aldirmayip içinizden ne geliyorsa öyle yapın. Şu sıralar böyle yapın.Bakalım değişim olacak mı.Eskiden pozitife odaklanıyoken,şuan negatifteyim
Alıkoyamıyorum kendimi bunları düşünmekten,olumlu bakamıyorum
tabloya dışardan bakınca güzel bi hayatım var,ama ayrıntılar üzücü
Hayatımın çok güzel olduğunu ve onunla,onun sorunlarıyla yeterince ilgilenmediğimi düşündüğü için çocukluk arkadaşımı kaybettim mesela,
Nişanlıyım,ama biçok sorunla boğuşuyorum
Çalışıyorum,aileme destek oldum aslında yeterince
Ama hala harcama yaparken vicdan yapıyorum,tadını çıkaramıyorum
Üç çocuk büyüten aile babası gibi hissediyorum
En etkili ilac sensin.. kullanma derım oncelıkle psikologa gıtmelısın o senı yonlendırırSanırım öyle..hatta her sabah kalkıp yalandan gülümsüyorum,o zaman beyne komut gidiyomuş,mutluluk hormonu salgılanıyormuş fln diye... Ama biyerde kopuyo,yine mutsuz hissediyorum
anti depresan mı alsam diye düşünmüyo değilim
Zihnimi kontrol altına almam lazım değil mi,bazı durumlarında gidişatını değiştirmem gerekiyoEn etkili ilac sensin.. kullanma derım oncelıkle psikologa gıtmelısın o senı yonlendırır
Teşekkür ederim..deniycem:)Kimseye aldirmayip içinizden ne geliyorsa öyle yapın. Şu sıralar böyle yapın.Bakalım değişim olacak mı.
Neden maske tasasın kı gercekten mutluluk dururken.Zihnimi kontrol altına almam lazım değil mi,bazı durumlarında gidişatını değiştirmem gerekiyo
Birde sosyal hayatımda "mutluyum" maskesi takıp gezmem gerekiyo
aynen bu sıcaklar cok kotu etkiliyor yaYa bende böyleyim son 3 gündür.
Hiçbir şey keyif vermiyor, aniden sinir patlaması yaşıyorum sinirlerime engel olamıyorum sürekli bi öfke durumu.
Birşeyin içinde sıkışmış çıkamıyor gibiyim ruhum daralıyor.
Sıcaklardan mı acaba?
Neyin var diye sorulmasından sıkıldım,en azından bi süreNeden maske tasasın kı gercekten mutluluk dururken.
Sıcaklardan mı diyosunuz??umuyorum öylediraynen bu sıcaklar cok kotu etkiliyor ya
bende oyleyim maalesef oyle boguldumki sıcakalrdan psikolojim berbat bide fiziksel olarakda etkiliyor bence en guzeli ferah havadar deniz kenarı olan yerlerde bulunmak sık sık:)Sıcaklardan mı diyosunuz??umuyorum öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?