var mı bi önerinz?

shibalba

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
742
638
103
Kızlar çok tahammülsüzüm,sabrım çok çok az..hemen sinirleniyorum
Eskiden böyle değildim,sinirli halimi gören çok az insan vardı,annem bile görmemişti
Ama bugünlerde hiçbirşeye tahammülüm yok,yaşam enerjimde çok az
Beslenme alışkanlığımı değiştireyim,spor yapayım diyorum
Ona da enerjim yok. Zaten arkadaşlarımla görüşmek eskisi gibi keyif vermiyo,ve cok uzun zamandır onlarla da görüşmüyorum
Tek başıma dolaşmaktan keyif alıyorum,öyle mutlu oluyorum bugünlerde.ama bunun bi sonunun olmadığını biliyorum
Bazen hiçkimseyi,hiçbirşeyi sevmiyomuş gibi hissediyorum.
Herkes nasıl güzel gülüyo,nasıl an'da yaşıyo.bense çoğu zaman ne güzel gülüyolar diye düşünüyorum.tabiki benimde içten güldüğüm zamanlar olmuyo değil,ama eskiden çok şen şakrak,ortama neşe katan biri olduğum söylenirdi..şimdi hemen sinirlenen,tahammülsüz,onun dışında da dinleyen,sessiz bi insana dönüştüm eski halime dönmek istiyorum,bi tavsiyeniz var mı?
Sanki bi bataklığa düştüm,düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi,düşündükçe de batıyorum
lütfen bana dua edermisiniz

Ya bende böyleyim son 3 gündür.
Hiçbir şey keyif vermiyor, aniden sinir patlaması yaşıyorum sinirlerime engel olamıyorum sürekli bi öfke durumu.
Birşeyin içinde sıkışmış çıkamıyor gibiyim ruhum daralıyor.
Sıcaklardan mı acaba?

belkide...ama benim uzun zamandır böyle
Hiçbirşeyden tad almıyorum
Kurtulmamız lazım M e g g

Canını sıkan,bunaltan bir şey var da siz mi bilmiyorsunuz acaba? Mesela şimdi şen g unlerinizden ne fark var?Hayatınızda ne değişti de böyle hissediyorsunuz?

Canını sıkan,bunaltan bir şey var da siz mi bilmiyorsunuz acaba? Mesela şimdi şen g unlerinizden ne fark var?Hayatınızda ne değişti de böyle hissediyorsunuz?
Eskiden pozitife odaklanıyoken,şuan negatifteyim
Alıkoyamıyorum kendimi bunları düşünmekten,olumlu bakamıyorum
tabloya dışardan bakınca güzel bi hayatım var,ama ayrıntılar üzücü
Hayatımın çok güzel olduğunu ve onunla,onun sorunlarıyla yeterince ilgilenmediğimi düşündüğü için çocukluk arkadaşımı kaybettim mesela,
Nişanlıyım,ama biçok sorunla boğuşuyorum
Çalışıyorum,aileme destek oldum aslında yeterince
Ama hala harcama yaparken vicdan yapıyorum,tadını çıkaramıyorum
Üç çocuk büyüten aile babası gibi hissediyorum

her sey kısının kendısınde bıtıyor.. pozıtıf ol tatlım beynıne bu sekılde komut verıp kendını sartlandırmıssın.

her sey kısının kendısınde bıtıyor.. pozıtıf ol tatlım beynıne bu sekılde komut verıp kendını sartlandırmıssın.
Sanırım öyle..hatta her sabah kalkıp yalandan gülümsüyorum,o zaman beyne komut gidiyomuş,mutluluk hormonu salgılanıyormuş fln diye... Ama biyerde kopuyo,yine mutsuz hissediyorum
anti depresan mı alsam diye düşünmüyo değilim

Kimseye aldirmayip içinizden ne geliyorsa öyle yapın. Şu sıralar böyle yapın.Bakalım değişim olacak mı.

En etkili ilac sensin.. kullanma derım oncelıkle psikologa gıtmelısın o senı yonlendırır

En etkili ilac sensin.. kullanma derım oncelıkle psikologa gıtmelısın o senı yonlendırır
Zihnimi kontrol altına almam lazım değil mi,bazı durumlarında gidişatını değiştirmem gerekiyo
Birde sosyal hayatımda "mutluyum" maskesi takıp gezmem gerekiyo

aynen bu sıcaklar cok kotu etkiliyor ya

Sıcaklardan mı diyosunuz??umuyorum öyledir
bende oyleyim maalesef oyle boguldumki sıcakalrdan psikolojim berbat bide fiziksel olarakda etkiliyor bence en guzeli ferah havadar deniz kenarı olan yerlerde bulunmak sık sık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…