var mı böle bsy ????

• Konu Sahibi Konu Sahibi yger
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yger

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
146
2
296
Elazığ
Sevgili anneler, hep duyuyoruz ya 'doktor aylarca kızın olacak dedi ama bir baktık ki oğlan doğdu' ya da tam tersi. Sizin hiç başınıza geldi mi? Doktorunuz hamileliğinizin kaçıncı ayına kadar yanıldı? Etraftan duyduğumuz bu tarz söylentiler ne kadar doğru???

Sevgili anneler, hep duyuyoruz ya 'doktor aylarca kızın olacak dedi ama bir baktık ki oğlan doğdu' ya da tam tersi. Sizin hiç başınıza geldi mi? Doktorunuz hamileliğinizin kaçıncı ayına kadar yanıldı? Etraftan duyduğumuz bu tarz söylentiler ne kadar doğru???

valla cnm kız bekleyip oğlan doğuran yada oğlan bekleyip kız doğuran yakınım olmadı.Kuzenimin bebeğine 13. haftada erkek demişlerdi 18.de kız dediler.Kız çocuk kendini göstermez poposu dönükse kızdır kanıtlanmış bişeydir bu erkek bebekler yiğidin malı ortada olur der gibi açarlar bacakları :9: ama kız denip erkek doğuranlar ilginç bence çok fazla doktora gtmemiştir o kişiler diye düşünüyorum ben 15 gnde 1 görmezsem ölürüm herhalde bana 13de erkek dedi doktorum 18de emin oldu ilk haftalarda net bilgi vermiolar yanılma payı çok oluyor diye sık doktor kontrolüyle bu sorun kalkacaktır bence yada en kesin ve neti renkli ultrason orda herşey apaçık ortada

var :) benim kuzenimin başına geldi...kız dedi doktor..üstelik 2 tane 16-18 yaşındada oğlu vardı kız çocuk hasreti vardı.kaç yıl sonra tekrar istediler...herşeyi pembe kız bebeğe göre aldı ama oğlu oldu :) hatta kuzenimin kardeşine vermişler ilk bebeği oda inanamamis bizim kizimiz olacaktı yanlışlık var demiş
:)

Benim de tanıdğımın başına geldi.Son dakikaya kadar kız dediler.Herşey kız için ayarlandı,bir baktılar erkek..Hooop bütün herşey iade edildi ve erkek bebeğe uygun alındı.Oluyor yani ama nasıl olabiliyor anlamış değilim :)

Dün İle Yarın Arası Bugün Molası

gercekten cok ılgınc :) bana da doktor kız dedı ama nedense ıcımde hep oglum olacak mıs gıbı gelıor :) bakalım hayırlısı saglıklı olsun da gerısı bos :)

slm canım var bendede oldu 5 ayıma kadar büyük ihtimalle kız kıza benziyo evet kız dedi durdu dktor sonra erkeğe döndü malesef arkasını dönüyo göstermiyo dedi hani derler yaa dönüyosa kızdır diye bizde şartlandık erkek duyunca böyle olduk :53::53:çok şükür sağlıklılar yaa o yetiyo ama insan şoke giriyo ben şüpheyle gewzdim baya bir :24::24:

slm canım var bendede oldu 5 ayıma kadar büyük ihtimalle kız kıza benziyo evet kız dedi durdu dktor sonra erkeğe döndü malesef arkasını dönüyo göstermiyo dedi hani derler yaa dönüyosa kızdır diye bizde şartlandık erkek duyunca böyle olduk :53::53:çok şükür sağlıklılar yaa o yetiyo ama insan şoke giriyo ben şüpheyle gewzdim baya bir :24::24:

ayyy ınsan sok olur valla ama dedıgınız gbı saglık en onemlısı :)

bizim bir akrabamızında doğuma kadar erkek demişler ama kızı oldu
hatta anneannenin haberi yokmuş altını değiştiriyim diye açıp kızı görünce şok olmuş
bir çığlık koparmış yanlış bebek diye :)

bizim bir akrabamızında doğuma kadar erkek demişler ama kızı oldu
hatta anneannenin haberi yokmuş altını değiştiriyim diye açıp kızı görünce şok olmuş
bir çığlık koparmış yanlış bebek diye :)

ay yazık şok gecırmıstır kadıncaz :))))

konuya yorum yapacak baska bırılerı yok mu ???? tandıklarınızın hic basına geldı mı böle seyler ????

Back
X