Var mı böyle bir şey!

kusuruma bakma ama neyi bu kadar dert ettiğini anlamadım.çocuk hastaysa hasta.böyle üzülmen neyi değiştirecek.konuyu ben mi anlamadım.sadece hastalığı için böyle olmuşsun.hasta olsam sevgilimin bana moral vermesini isterim.böyle yaparak daha çok üzersin onu.çevrendekilerle ilişkilerinede zarar veriyorsun.

bu arada ister büyük şehirde ol ister küçük hangi kız sevgilisiyle rahat dolaşabiliyor.bu yaşta bu kadar sıkıntı.aynı ortamda olmasanız bile bir sürü görüşme imkanız var.tel görüşmeleri ücretsiz,msn var face var,tweeter var.bizim zamanımızda:1: bunlar yoktu.germe bu kadar kendini.rahat ol.bu kadar sinirli olursan ilişkinide yıpratırsın.olmadık yerde o çok sevdiğine öyle bir patlarsın ki.tamir bile edemeyebilirsin.

ne oluyo çocuğun neyi varmış gece gece anlamadım:(
sorun görüşememekse olabilir cnm herkes her allahın günü görüşemiyor ki
böyle anlar değerini kıymetini daha çok özler seni:32:

Öncelikle umarım erkek arkadaşının sağlığı bir an önce düzelir.
Biz de erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz ve 2-3 haftada bir görüşebiliyoruz, seni çok iyi anlıyorum bazen ben de kendi kendime isyan ediyorum olmadık şeylere kızıyorum ya da üzülüyorum, her şeyi buna bağlıyorum keşke daha çok görüşebilseydik böyle olmazdı diye. Ama iyi tarafından bakmak lazım, en azından hayatımızda sevdiğimiz beklediğimiz özlediğimiz bir insan var, hiç olmasaydı daha mı iyiydi. Özlemek, görüşmek için beraber gün saymak, kavuştuğumuz günleri özlemle büyük mutlulukla değerlendirmek de güzel. Eninde sonunda beraber olucaz onlarla. Bazen her şey insanın üstüne geliyor gibi oluyor ama takmamaya çalışıcaz

Back
X