- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
- Konu Sahibi Spagetti bolonez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız gibi duruyor hayırlı uğurlu olsunŞuan 13+3 deyiz.
Teşekkür ederim kuzumKız gibi duruyor hayırlı uğurlu olsun![]()
Bence bir prenses olacak okadar çok ultrason resmi gördüm yanılmıyorsam kız :)) sağlıkla gelsin inşallahŞuan 13+3 deyiz.
Bugün öğrendim kizBence bir prenses olacak okadar çok ultrason resmi gördüm yanılmıyorsam kız :)) sağlıkla gelsin inşallah
Kız gibi duruyor hayırlı uğurlu olsun![]()
Bugun öğrendim kızKız gibi sanki sağlıkla gelsin![]()
Yaa hayırlı sağlıklı evlat olsun ne güzel darısı bizlereBugün öğrendim kiz
Teşekkür ederim kuzum vallahi bildin![]()
Amin kuzum en hayırlı ve sağlıklı zamanda nasip olsun inşallahYaa hayırlı sağlıklı evlat olsun ne güzel darısı bizlere![]()
Yaa bana da tahmin de bulunur musunuz :) 12+2Bence bir prenses olacak okadar çok ultrason resmi gördüm yanılmıyorsam kız :)) sağlıkla gelsin inşallah
Erkek gibi canım ana tam emin olamadım öğrenince haber ver merak ederimYaa bana da tahmin de bulunur musunuz :) 12+2
az çok nubtan anlıyorum ben de ama bi ultrason fotoğrafında kız nubu diğerin de erkekErkek gibi canım ana tam emin olamadım öğrenince haber ver merak ederim![]()
Bende o yüzden kararsız kaldım sanki ikisi ayrı bebek ultrasonu gibiaz çok nubtan anlıyorum ben de ama bi ultrason fotoğrafında kız nubu diğerin de erkek20 sinden sonra haber vereceğim inşallah
![]()