Çizgi var ama ne kadar güvenilir bilemedim daha 8 gün varmış biraz erken. Yarın ilk idrarla tekrar dene yine çizgi çıkarsa ve biraz daha koyulaşmış olursa anca ozaman var diyebilirizTest görüntüsü
Ya var dedim ilk baktığımda sonra yok dedin kendi kendime ve ben bu testi cuma günü yaptım resmini çektim attım ve ben dün gece rüyam da çok güzel turşular gördüm rüya etkisinde kaldım şimdi yine teste bakayom resim den dedim, ve size attım fikir almak içinÇizgi var ama ne kadar güvenilir bilemedim daha 8 gün varmış biraz erken. Yarın ilk idrarla tekrar dene yine çizgi çıkarsa ve biraz daha koyulaşmış olursa anca ozaman var diyebiliriz
Hamile olma ihtimalin var şimdiye kadar hertürlü testi görmüş biri olarak söylüyorum biraz sabırlı olmaya çalış. Testin varsa yarın sabah tekrar dene bakalım koyulaşıcak mı, inşallah koyulaşırYa var dedim ilk baktığımda sonra yok dedin kendi kendime ve ben bu testi cuma günü yaptım resmini çektim attım ve ben dün gece rüyam da çok güzel turşular gördüm rüya etkisinde kaldım şimdi yine teste bakayom resim den dedim, ve size attım fikir almak için
Yaa çok teşekkür ederim, test alır yarın sabah tekrar denerim, önerdiğiniz bir test markası var mı peki deneyimlediğinizHamile olma ihtimalin var şimdiye kadar hertürlü testi görmüş biri olarak söylüyorum biraz sabırlı olmaya çalış. Testin varsa yarın sabah tekrar dene bakalım koyulaşıcak mı, inşallah koyulaşır
Predictor en iyisi galiba şimdiye kadar gördüğüm. Yapınca buraya da at bakalım. Bu yaptığın testin markası neYaa çok teşekkür ederim, test alır yarın sabah tekrar denerim, önerdiğiniz bir test markası var mı peki deneyimlediğiniz
Prodoctor aldığım benim, ama sizin söylediğinizi de alayım yarın için, ben yeni evliyim ve çok hevesli çok da sabırsızım ondan dolayı bu heyecanım ve sabırsızlığımPredictor en iyisi galiba şimdiye kadar gördüğüm. Yapınca buraya da at bakalım. Bu yaptığın testin markası ne
Anlıyorum canım seniProdoctor aldığım benim, ama sizin söylediğinizi de alayım yarın için, ben yeni evliyim ve çok hevesli çok da sabırsızım ondan dolayı bu heyecanım ve sabırsızlığım
İnşallah bakalım hayırlısı ileAnlıyorum canım seniinşallah yarınki testinde pozitifdir
Canım tekrarladın mı testiİnşallah bakalım hayırlısı ile
Sabah ilk idrar da olmadı ama elimde test yoktu, negatif çıktı yaptığımdaCanım tekrarladın mı testi
Gölge gibi bir şey görüyor gibiyim. Ama senin erken dahaSabah ilk idrar da olmadı ama elimde test yoktu, negatif çıktı yaptığımda
Ben göremedim ya adetime 4 gün var olsa çıkmaz mıydı kafam iyice karıştıGölge gibi bir şey görüyor gibiyim. Ama senin erken daha
Biraz erken ya iki gün daha bekle öyle yaparsınBen göremedim ya adetime 4 gün var olsa çıkmaz mıydı kafam iyice karıştı
Bu markadan yaptım negatif çıktı normal kaset testlerde pozitif sonuç aldım kanda negatif çıktı ama adetim baya gecikti ve çok kokulu bir akıntım var arada gelen karın ağrısı ve bel ağrısı var hamile olabilir miyim?Predictor en iyisi galiba şimdiye kadar gördüğüm. Yapınca buraya da at bakalım. Bu yaptığın testin markası ne
Zatwn artık yapmıcam beklicem adetim geçerse birde birsey soracağım bu kaset test nasıl oluyor bir dahikine ondan alayım diyorımBiraz erken ya iki gün daha bekle öyle yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?