- 19 Ekim 2023
- 30
- 13
- 8
- 35
- Konu Sahibi aysimaada55
-
Sizde gördünüz dimi ben yanilmiyorum oncelikle Çok geçmiş olsun inşallah ümitlerimiz boşa çıkmaz evet çok ama çok zor çevredende baskı oluyor illaki psikolojik olarak insan tükeniyor nasip neyse o Allah'ım en güzel zamanı bilir de biz kullar aceleciyiz işte Rabbim size de tattirsin inşallah en hayırlı zamandaMerhaba, öncelikle çoook zor da olsa görülen bi hayalet çizgi var gibi. Benim hiç hamileliğim olmadı sizi sadece 11 aydır denediğim için kısmen anlayabilirim. Benim de adetime bugün 5 gün kaldı awox erken testlerden yaptım aynı sizin gibiydi hatta bazen yok çizgi dedim bazen var. O derece zordu görmek hatta beynim oyun oynuyor sandm. Zaman geçmesini bekliyorum eğer kendimi tutabilirsem yarın yapmazsam öteki gün yapıcam 1 tane testm kaldı. İnşallah hamileyizdir. Hiç tatmadım yaş 27, 28 olucam yakında. Geç değil biliyorum ama uzun süre oldu benim için. Bu süre içerisinde hipertiroidi tedavisi oldm değerlerim düzeldi zorlu bir süreçti..
Evet kesinlikle oyle 4 saat sonra bu resim ama ilk 20 dj içinde ben gördüm de resim vs cekemedim yani göz yanılmasıdir demiştim inşallah değildir demekten başka birşey gelmiyor elimden adet olsam da beklemesem dediğim de oluyor yani birde şöyle ara ara kasık ağrım peceteye gelen affedersiniz bazen sarı bazen hafif pembe akıntı onu yazmayı unuttum normalde hemen gelirdi yani mevsimsel de olabilir herşeyi biliyorum ama can çıkmayınca Ümit kesilmesmişKuruma çizgisi gibi duruyor ya
Evet bu 4 saat sonraki resim aslında ben 20 25 SK sonra zoraki görüyordum ama yanılma olabilir mi diye çok önemsemedim de insan gidip gelip bakıyor kuruma çizgisi de olsa benim için bi ihtimalKuruma çizgisi gibi duruyor ya
uzaktan bakınca bir şey görünüyor gördünüz mü siz de ?Sizde gördünüz dimi ben yanilmiyorum oncelikle Çok geçmiş olsun inşallah ümitlerimiz boşa çıkmaz evet çok ama çok zor çevredende baskı oluyor illaki psikolojik olarak insan tükeniyor nasip neyse o Allah'ım en güzel zamanı bilir de biz kullar aceleciyiz işte Rabbim size de tattirsin inşallah en hayırlı zamanda
Evet çok net olmamakla birlikte görünüyor ben filtreli çektiğim için sanırım biraz daha belliuzaktan bakınca bir şey görünüyor gördünüz mü siz de ?
Yani delirmedim henüz dimi emin olamıyorum bazen baktığımda var bazen yok. Yarın sabah yapıcam hatta sonra gidip yine test alıcam bu merakla dayanamam benEvet çok net olmamakla birlikte görünüyor ben filtreli çektiğim için sanırım biraz daha belli
Kusura bakmayın ama kuruma çizgisi buArkadaşlar merhaba yaklaşık 3 yıldır her yöntemi denemiş defalarca test yapmis biri olarak zihnim bana oyun mu oynuyor diye testi ekledim baştan beri kendimi zorlayarak o çizgiyi gördüm şimdi üstünden 4 saat geçmiş hali bu net gördüklerimi farklı filtrelerle attim.
Hikayem şöyle 5 yaşında bir kızım var çok şükür şu anda yaşım 35 ve çok ilerlemeden 32 yaşındayken tekrar hamile kalmaya çalıştım 2 düşükten sonra kızım 3. Hamileliğim ve hemen hemen ilk aylarda hamile kaldım ozamana kadar sorun yok ama tekrar denediğimde FSH degerimin yüksek olduğu sonra da AMG degerime bakılınca 0.11 ile tabi bu 2023 te bakıldı şimdi bilmiyorum tüp Bebek denemesi şifalı otlar kürler ilaçlar haplar çaylar çorbalar sonuç yok ama yine de adetim geçse yada bı değişiklik hissetsem ümidimi kaybetmeden test yaptım yüzlerce hemde bazen yine böyle çizgiler gördüm kan verince hüsran oldu.
Yine uzulurmuyum belki ama aramızda hamile olanlar varsa hayırlısı ile benimde tekrar hamile olma ihtimalim için dua edebilir mi ve isteyen herkes için
Adetim normalde herşey 5 gün geri gelir geçen ay 23. De başladı bu ay 18inde bekledim yok 19 oldu yok normal adet günüm geldi yok bugünde yok test yaptım sonuç yok aşağıdaki gibi olabilir mi Allah bilir eşim tekrar tüp Bebek yapalım diyor ama süreci yaptıran herkes biliyor çok zor kaldırabilir miyim psikolojik olarak yani yıpranmış durumdayım ümitsiz değilim heray kendiliğinden olur diye bekliyorum nasipte varsa inşallah Allah'ım isteyen herkese versin
Yok yok kesinlikle delirmedin yoksa bende sendenim Ama eşim hala daha göremiyor mesela bence o bizim çok istememizle alakalı inşallah hayırlı ve güzel haberler alirisn benim hala gidip kan vermeye cesaretim yokYani delirmedim henüz dimi emin olamıyorum bazen baktığımda var bazen yok. Yarın sabah yapıcam hatta sonra gidip yine test alıcam bu merakla dayanamam ben
Yok tabiki ne kusuru ben alıştım artık da insan kuruma da olsa belki diyor işte süreç uzun oluncaKusura bakmayın ama kuruma çizgisi bu
Ben göstermedim bile yok der moralim bozulur diye fkghdflkg Ama yapacam her gün test yapacam bekleyip stres yapmaktan daha iyi benim için. Bu ay iyileştiğim için hipertiroidiydim değerlerim düzeldi. Doğal olarak ümidim de tazelendi. :)Yok yok kesinlikle delirmedin yoksa bende sendenim Ama eşim hala daha göremiyor mesela bence o bizim çok istememizle alakalı inşallah hayırlı ve güzel haberler alirisn benim hala gidip kan vermeye cesaretim yok
En güzelini yapmışsın oda çok istiyor tabiki ama kestirip atıyor belkide en iyisi o beklenti haline girmiyor benim acele etmemin sebebi 2 düşüğüm var kan pıhtılaşması yüzünden coraspirin kullanmam lazım eğer ki varsa tutunup gelişebilmesi için kalp atışını duyabilmem için yoksa böyle yapmam ama elimde olmadan ya varsa yine kaybedersem korkusu onu yazmayi unuttumBen göstermedim bile yok der moralim bozulur diye fkghdflkg Ama yapacam her gün test yapacam bekleyip stres yapmaktan daha iyi benim için. Bu ay iyileştiğim için hipertiroidiydim değerlerim düzeldi. Doğal olarak ümidim de tazelendi. :)
Ya inşallah sapasağlam bir şekilde gelir bebeğin. Evet eşim de çok istiyor ama üzülmeyeyim diye öyle fazla bahsetmiyor. İnşallah yarın bii tık silik görürüm yaEn güzelini yapmışsın oda çok istiyor tabiki ama kestirip atıyor belkide en iyisi o beklenti haline girmiyor benim acele etmemin sebebi 2 düşüğüm var kan pıhtılaşması yüzünden coraspirin kullanmam lazım eğer ki varsa tutunup gelişebilmesi için kalp atışını duyabilmem için yoksa böyle yapmam ama elimde olmadan ya varsa yine kaybedersem korkusu onu yazmayi unuttum
Allah mı soyletti insallahYa inşallah sapasağlam bir şekilde gelir bebeğin. Evet eşim de çok istiyor ama üzülmeyeyim diye öyle fazla bahsetmiyor. İnşallah yarın bii tık silik görürüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?