- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
şimdi ben 28 yaşındayım şu an . 24 yaşımda öğretmen oldum o zmana kadar bana kıyafet alınmadı hiç.hep akrabaların eskilerini giydim (bundan asla utanmıyorum,zaten de utanılacak bir durum değil)sadece bir kez annem yeni kıyafet almıştı üvey babam üzerimden çıkarttırıp geri verdirmişti
((neyse öğretmen olunca psikolojik olarak çok kıyafet aldım sanki içimdeki boşluğu dolduruyorudum aldıkça daha çok aldım bir taraftan da vicdan azabı ytaşıyordum param gidiyor diye ama almaya devam ettim.ama geçen yaz artık dur dedim ve şu an dolabımı açıyorum çok kıyafet var çok çok hem de ama hiçbiri birbirine uymuyor.çok zevkli giyiniyorum da diyemem arkadaşlarım da der zaten zevksizsin diye ne yapayım ilk kez düzgün giyinmeye 24 yaşımda başladım bu saatten sonra da uyduramıyorum işte
((((
offf
çok kıyafetim var kimini beğenmiyorum kimini beğeniyorum ama ona uyduracak kıyafet bulamıyorum ama yeni kıyafet de almak istemiyorum
(((çok zevksizim
(/(
var mıdır benim gibi
(((
bana bişiler söyleyin tavsiyelerde bulunun ne olur
(

offf
çok kıyafetim var kimini beğenmiyorum kimini beğeniyorum ama ona uyduracak kıyafet bulamıyorum ama yeni kıyafet de almak istemiyorum

var mıdır benim gibi

bana bişiler söyleyin tavsiyelerde bulunun ne olur