• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var msn Yok musun - Show Tv

Biricik

üç böcek bir çiçek
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
1.170
6
681
Antalya
Acun Ilıcalı'nın sunup hazırladığı varmısın yokmusun adlı yarışmada ,yarışmacılar bir liradan şaşırtıcı miktardaki para ödüllerine kadar olan değişik ödülleri içeren 24 kutu ile karşı karşıya kalıyor.

Bu kutulardan sadece birine sahip olan yarışmacı, kutusundaki ödülün miktarını bilmiyor. Diğer kutuları dilediği sırayla açma ve tahminlerde bulunarak kazanacağı ödülü giderek arttırma şansına sahip. Yarışmacı aynı zamanda, açılan kutulara göre teklifini yükselten veya alçaltan bir bankanın tekliflerini kabul veya reddetme yolu ile en yüksek ödülü kazanmak için müthiş bir psikolojik savaş veriyor. Büyük ödül açılmadıkça bankanın teklifi de giderek yükseliyor ve heyecan artıyor.

Şanslı yarışmacı, Diğer 23 kutuyu tutan ve gelecekteki yarışmacı adayları olan arkadaşlarının da yardımıyla acaba büyük ödülü kazanabilecekmi sorusuyla milyonları ekranın başına bağlıyor.

arkadaşlar dünkü bölümde mevlüt'ün 10 ytl gibi komik bir tutarla yarışmaya veda etmesi beni çok üzdüsenağlama. şans akşam mevlüt'ten yana değildi.

Dün akşam mevlütün 9 ay sonra yarışmacı olarak katıldığı programdan 10 ytl alarak ayrılması beni çok üzdü.

yaaa evet kızlar bende üzüldüm adam 9 ay egldi o kadar reyting aldılar onun sayesinde bari teselli verseledi tüh yaaaaa

Annesini reklamlardan dizilerden çağırıyorlarmış valla, yarışmada oğlu kazanamadı ama belki annesi bu teklifleri değerlendirir de böylece 9 ay boşuna geçmemiş olur oğlu açısından.

demi yaaa bari öyle olsun annesi cşps reklemında oynayabilir mevlütte diziye girer bence

ben dün izleyememiştim mevlüt 10 ytl mi aldı çok şaşırdım hakkaten sanki en büyük miktarı mevlüt alacakmış gibi gelirdi hep bana büyük şanssızlık hemde dokuz aydan sonra

bende uzuldum yazık o kadar bekledı 10 ytl aldı ama sonra dusundum annesı bır ara reklama cıkmıstı beraber tv programlarına cıktılar bence bundan sonra epey kazanırlar reklam dızı vs

evet bende cok uzuldum keske alsaydi10 bin, ytl tuh yazik oldu be neyse gecmis olsun ona ne diyelim :((((

ben üzülmedim 10 miyarı begenmedi alsydı aza kanat etmeyen çogu bulamaz hem nutella reklamında oynucaklarmış ana ogul

walla kızlar ben bu yarısmadan hıc para kazanamadan ayrılanlara hıc uzulmuorum:kahve: neden dersenız eger anlatıyımşakkıdı o yarısmadakı para onların alın terıyle kazanılmıs para dııl:kahve: dısarda bı suru ınsan 5 mılyon kazanıp ewıne ekmek goturebılmek ıcın aksama kadar hamallık yapıola kan ter ıcınde:çok üzgünüm: ınsanlar para kazanabılmek nelere katlanıolar:çok üzgünüm: o yarısmada oturdu oynadı guldu eglendı hıc zorluk cekmeden para da kazanamadan ayrıldı dıe oturup uzuleyımmı yanı:kahve:

walla kızlar ben bu yarısmadan hıc para kazanamadan ayrılanlara hıc uzulmuorum:kahve: neden dersenız eger anlatıyımşakkıdı o yarısmadakı para onların alın terıyle kazanılmıs para dııl:kahve: dısarda bı suru ınsan 5 mılyon kazanıp ewıne ekmek goturebılmek ıcın aksama kadar hamallık yapıola kan ter ıcınde:çok üzgünüm: ınsanlar para kazanabılmek nelere katlanıolar:çok üzgünüm: o yarısmada oturdu oynadı guldu eglendı hıc zorluk cekmeden para da kazanamadan ayrıldı dıe oturup uzuleyımmı yanı:kahve:

kesinlikle katılıyorumm.bende hiç üzülmüyorum.ha bide şu var kutularda yüksek rakam çıkarsa herkes birden ahlanıyo vahlanıyo yok üzülüyo ne bu ya hadi yarışmacı kendi üzülse neyse diğer yarışmacılarında hakkı gittide sanki.tamam hadi gerçek yarışan ağlasında diğerlerine noluyo.çoğunun timsah gözyaşı başka bişi değil:kızgın:

ara sıra izliyorum aldıkları para mara umrumda değil bariz bi yapmacılık hakim programda herkes nasıl sevgi pıtırcığı olabilirki..

Back
X