varikosel ameliyat sonrası hamile kalanlar yorumlarınızı bekliyorumm..

sevim06inan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2011
5
0
36
arkadaşlar mrb aranıza yeni katılıyorum..eşi varikosel ameliyatı olup daha sonra hamile kalma süreci ile ilgili bilgi verebilirmisiniz.?

Mrb benim eşimde geçtiğimiz haziranda tek taraflı varikosel ameliyatı oldu 6 ay iyileşme süreci verdi doktor o sürede olabilir de, süre uzayabilirde dedi, nitekim biz de 5 ayında hamile kalmıştım ben, öncesinde 2 yıllık evliydik bizde bebek düşünmüoduk ama ameliyattan sonra ilk sperm testinde değerleri hala normalin altında idi, 1 ay beslenmeye dikkat etti, Sigarası yoktu, sonraki ay hamile kaldım. Şuan 3 aylık hamileyim şükür. Sabırla beslenmeye dikkat edin, olur elbet. Bir de keçi boynuzu kürü diye tabir edilenden içirdim eşime

Benim eşimde 2010 kasım da ameliyat oldu. 2011 ocak sonunda hamile kaldım. Şimdi 2.5 aylık tosun paşam var:)

benim eşimde oldu ameliyat ama 6 aylık verilen süreden sonra yapılan testte normal değerlere ulaşmamıştı. sonrasında ilaç tedavisi gördü ve şuanda 2,5 aylık bi kızım var:))

Biz tek taraflı biliyorduk. Ameliyattan sonra öğrendik çift taraflı olduğunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…