Erkek İnfertilitesi Varikosel ameliyatı hk.-2019

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yzzy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2018
158
50
48
40
Merhabalar, esimde cift tarafli varikosel mevcut.Uzun suren alternatif tedavi girisimlerimiz sonuc vermedi maalesef ve en sonunda mecburen ameliyata karar kıldık.Dopler ve semen testi sonuclarimizi da paylasiyorum yorumlarsaniz sevinirim.Ameliyat ile de ilgili olarak hangi hastanede olunur istanbul avrupa yakasi ozellikle(ozel yada devlet), onerebileceginiz doktor varmidir, ucretleri ne kadardir
IMG_20190210_175732.webp
oncesi ve sonrasi tavsiyeleriniz olursa paylasmanizi rica ediyorum.

Dopler sonucu

Eklentiler

• IMG_20190210_175926.webp
    IMG_20190210_175926.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 672
Canim benim.esim ozel sevgide oldu toplam 1.750/odedik gecen agustos ayinda simdi fiyatlar yukselmistr.Dr hidayet coban memnuz acikcasi .Sana soyleycegm su mutlaka microcerrahi olsun bu cok onemli.Riskleri cok dusuyr.Morfoloji sorunu var sanirm harekt ve sayi iyi .Morfoloji zor bi krtier ameliytla duzelr insallah.

Canim benim.esim ozel sevgide oldu toplam 1.750/odedik gecen agustos ayinda simdi fiyatlar yukselmistr.Dr hidayet coban memnuz acikcasi .Sana soyleycegm su mutlaka microcerrahi olsun bu cok onemli.Riskleri cok dusuyr.Morfoloji sorunu var sanirm harekt ve sayi iyi .Morfoloji zor bi krtier ameliytla duzelr insallah.
Merhabalar.Evet morfoloji sorunu var maalesef ne yaptiysak bir turlu yukselmedi.Sizdeki sayi durumu nasildi, varikosel cift taraflimiydi.Birde mutlu haberi alabildiniz mi acaba.

Maalesef henuz alamdk canim .Varikosel tek tarfliydi solda . Bizim ilk yaptrdgi teste toplam sayi 3 milyondu Temmuzda yaptrmisti.Direk tup bebek hic ugrasmyin dediler .Tbi yilmadk Ben esime mayis ayinda baslmstm keci boy.kurune hislerime guvenrm cnku ki bebek dusunmyoduk henuz .Ameliyat oldu esim 3 .ay testinde mm 12.8 di sayi hizda artmisti ve en 5. Ayda yaptrdgmzda mm sayi 12.4 du toplam sayi 53 milyondu volumu artmisti cnku taze sklmis meyve suyu nar suyu havuc vs .Hep bunlar sayesinde bizim hiz dusuk 25 ama 10 dan. Buralri gordk ilac degiskligi yapti dr beklmdyz onumzdki ay kismt olursa hem onun icin hem benim gitcez.Ve canim sunu soyliyim Varikosel ne kadar uzun kalirsa o kadar tahribat yapiyor testiste yani duzelme cok gec oluyor .Dr esime sen uzun zamn Varikosel tasimissn dedi 4 5 senelk yani kararinizi verin bi an once bence dr ilac verir ama morfoloji icin dogal e vitamini onarma yapiyor cok ve kirk kilit otu O kadar cok arasrip ogrendm ki

Maalesef henuz alamdk canim .Varikosel tek tarfliydi solda . Bizim ilk yaptrdgi teste toplam sayi 3 milyondu Temmuzda yaptrmisti.Direk tup bebek hic ugrasmyin dediler .Tbi yilmadk Ben esime mayis ayinda baslmstm keci boy.kurune hislerime guvenrm cnku ki bebek dusunmyoduk henuz .Ameliyat oldu esim 3 .ay testinde mm 12.8 di sayi hizda artmisti ve en 5. Ayda yaptrdgmzda mm sayi 12.4 du toplam sayi 53 milyondu volumu artmisti cnku taze sklmis meyve suyu nar suyu havuc vs .Hep bunlar sayesinde bizim hiz dusuk 25 ama 10 dan. Buralri gordk ilac degiskligi yapti dr beklmdyz onumzdki ay kismt olursa hem onun icin hem benim gitcez.Ve canim sunu soyliyim Varikosel ne kadar uzun kalirsa o kadar tahribat yapiyor testiste yani duzelme cok gec oluyor .Dr esime sen uzun zamn Varikosel tasimissn dedi 4 5 senelk yani kararinizi verin bi an once bence dr ilac verir ama morfoloji icin dogal e vitamini onarma yapiyor cok ve kirk kilit otu O kadar cok arasrip ogrendm ki
Tesekkur ederim bilgi icin.İnsaallah tez zamanda hayirli haber alirsiniz.

Merhaba benim eşimde morfoloji 1 sperm sayısı 40 milyon doktor ameliyat gerekli dedi kafamız çok karışık sonrasında sperm sayısında düşme olabilir mi sizce

Canm bizde olmadi dusme cok sukur zaten dr gerekli ilac tedavside verecektr.ki bitkisel kurlerle daha da iyi olur sizin mm sayi mi 40 toplam mi motfoloji iicn e vitamini iciren gidalr tuketn ve kirk kilit oltu duymustm .Ameliayttan da kormayin kesnlkle esim igneye bile dayanamz benim kolay atlatii

Canm bizde olmadi dusme cok sukur zaten dr gerekli ilac tedavside verecektr.ki bitkisel kurlerle daha da iyi olur sizin mm sayi mi 40 toplam mi motfoloji iicn e vitamini iciren gidalr tuketn ve kirk kilit oltu duymustm .Ameliayttan da kormayin kesnlkle esim igneye bile dayanamz benim kolay atlatii
Benim eşim hemşire olunca onun için çok basit iğne ameliyat faln da peki siz amelittan sonra hamile kalabilinizmi??

1.bucuk senelik evliyim canim.Sanslyiz o yuzden erken farkettik .Ama dogal yoldan olmayacgni. Duymak cok uzucu.Cok sukur simdi nedense cok istiyorum. Cnku olumsuz konusulnca ablam eltim cok yakin arkadsm hepsi hamile Onlarin hamilelklerni dnlyrim devamli kendi sorunumu unutyrm bile devamli seninde olur uzulme demiyo kv kp daha cok snir oluyrm .Daya cok erken acelemz yok demkten skldm kendi dr bekleme asilama yapalim diyor ama ben istemyrm hemen

1.bucuk senelik evliyim canim.Sanslyiz o yuzden erken farkettik .Ama dogal yoldan olmayacgni. Duymak cok uzucu.Cok sukur simdi nedense cok istiyorum. Cnku olumsuz konusulnca ablam eltim cok yakin arkadsm hepsi hamile Onlarin hamilelklerni dnlyrim devamli kendi sorunumu unutyrm bile devamli seninde olur uzulme demiyo kv kp daha cok snir oluyrm .Daya cok erken acelemz yok demkten skldm kendi dr bekleme asilama yapalim diyor ama ben istemyrm hemen
Bende 10 aylık evliyim bizde 1ay önce öğrendik bu işler çok zor keşke demek istemiyorum ama wcliliyim ilk zamanlarında Gitseymişiz geç de değil ama zaman uzuyor ameliyattan sonra nasıl olur bilmiyorum. Kimse senin halinden anlamaz maalesef yeri gelir eşin bile anlamaz seni

Hayit kalamdim henuz canim cnku degerler cok yavas yukseliyor
Ne zaman ameliyat oldunuz , hastane doktor bilgisi var mi ozel hast mi. Bide varikosel cift taraflimiydi.Bizim toplam sayi 40-50 milyon arasi degisiyo ileri harekette 15-20 milyon civari anck morfoloji hep 1 degismiyor.

Bende 10 aylık evliyim bizde 1ay önce öğrendik bu işler çok zor keşke demek istemiyorum ama wcliliyim ilk zamanlarında Gitseymişiz geç de değil ama zaman uzuyor ameliyattan sonra nasıl olur bilmiyorum. Kimse senin halinden anlamaz maalesef yeri gelir eşin bile anlamaz seni
Bi şey daha sormak istiyorum ameliyattan morfoloji kaç oldu acaba?

Ne zaman ameliyat oldunuz , hastane doktor bilgisi var mi ozel hast mi. Bide varikosel cift taraflimiydi.Bizim toplam sayi 40-50 milyon arasi degisiyo ileri harekette 15-20 milyon civari anck morfoloji hep 1 degismiyor.
Ameliyat olali 7 .ay icindeyiz canim bizim morfoloji sorunu yok diye blyrm ackcasi labronta kadar gittim sordum cnku sayi azolunca baklmyor en son 5. Ayda baktrmstk bundan sonraki degerlr kesin bence artk nisan ayi gibi gtmyi dusnyrz biz im tek sol tarafti 1.750/odedk toplamda ameliyata ozel sevgde oldu .

Kesnlkke mikrocerrahi olmasi lazm butun dr bunu oneriyor .
Hastane arastiriyoruz , bi doktor bulduk ama bakalim ozelde.Esimin ozel sigortasi ile orada dusunuyoruz.Bizim tek korkumuz amsliyat sonrasi daha kotu olur mu ve tup bebek icin sansimiz daha da azalirmi.Dogal yolla olmazsa son care tup deneyecegiz cunku.

Ben de 10 aylik evliyim biz 7.ayimizda ogrendik esimde varikosel oldugunu cok ilerlemisti bizimkide tek tarafliydi .. 1 ay gibi bir surecte ameliyata karar verdik cok sukur ameliyat korkulacak bisey degil hanimlar .. eslerinize destek olursaniz moral verirseniz onlar acisindan cok daha iyi olur cunku onlar her ne kadar belli etmeseler bile icten ice uzuluyorlar .. henuz bizim 3.ay oldu ameliyat henuz hamile degilim .. keciboynuzu kuru verdim keciboynuzu ozu verdim caksir koku suyu verdim ama esim ik vik yapip midesini bulandirdigi icin devam etmedik kürlere ameliyat olduk gerisi takdiri ilahi artik

Back
X