• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varikosel ameliyatı için İstanbul'da ürolog tavsiye edermisiniz? Acil yardım lütfenn.

lina88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
95
5
86
Selam arkadaşlar.. 2 yıldır cocuk sahibi olamıyoruz. tüp bebek sonucumuz negatif. Eşimde sol tarafta varikosel var, sperm sayısı ve hareketliliği düşük sayıda. Varikosel Ameliyatı olmak istiyor. Özellikle benzer sorunu yaşayan arkadaşlarım, doktor tavsiyelerinizi bekliyorum. Lütfen doktor ismi ve iletişim bilgilerınizi, ve birde sonucunuzu yazarmısınız?(İstanbul)

canım ne tarafta oturuyorsun bilmem ama benim eşim abisi varkosel ameliyatı oldu ataköy hastanesi erkan merder de çok ii bi doktor 500 liraya yaptı 13 milyondan 36 milyona çıktı sonuçları mutlaka bak derim ben

canım ne tarafta oturuyorsun bilmem ama benim eşim abisi varkosel ameliyatı oldu ataköy hastanesi erkan merder de çok ii bi doktor 500 liraya yaptı 13 milyondan 36 milyona çıktı sonuçları mutlaka bak derim ben

Slm cnm cvb için teşekkür ederim öncelikle.. Acaba ileri hareketlilikte de bi artış olmuş mu bi bilgin varmı? Özel bi hastanemi? Cok sağol..

lütfen arkadaşlar.. benzer sorunu yaşayan arkadaşlar lütfen tecrübelerinizi yazarmısınız...

Back
X