Gebeliğe Hazırlık Varikosel ameliyatı olamalı mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben evlendikten 8 ay sonra hamile kaldım sonra düşükle sonuçlandı ve 1 buçuk sene oldu düşük geçeli öyle gittik doktora ama sperm sayısı aşırı düşük Bi kaç doktorla görüştük hepsi ameliyat dedi şimdi ise ameliyattan sonra 1 sene deneyip olmazsa tüp bebek kararı aldık
anladım. ameliyatla vakit kaybı olmaz en azından haklısınız. hayırlısı olsun

Umarım ya çok yıpratıcı bir süreç ben 1 kere düşük yaptım doktor sen nasıl hamile kaldın şaşırdım dedi Allah tan ümit kesilmez 🤲 inşallah aşılama tutar da güzel haber alırsınız🤲
yanlış anlamayın beni kesinlikle ama sperm morfolojisi kötü olduğu için düşük yapmış olabilirsiniz, varikosel ameliyatı olduktan bir kaç ay içinde hamile kalan da çok insan var

Cnm herkezin önerdiği microcerrahi yöntemi .. bizim de söz de microcerrahi ama tabi ameliyata girip görmediğimiz için hangi yöntemi kullandı doktor onu da bilmiyorum... Ben açıkcası doktorumuzdan memnun kalmadım..eşimin kistide vardı aynı bölgede alacağını söylemişti ama almamış herhangi bi açıklama da yapmadı.. oyuzden doktorunuzu çok iyi araştırıp seçmeniz lazım..
Cevabınız için teşekkürler, eşim devlette olmaya kararlı güveniyor doktoruna, ameliyat günü aldık bekliyoruz.

Merhaba canım eşimin ameliyat olması üstünden 5 ay geçti geçen ay kimyasal gebelik oldu beklemedeyiz işte öyle
5 ay yeni daha kimyasal da olsa gebelik gerçekleşmesi düzelmeye işaret bence. Benim eşimin 8. Ayı vitamin kullanmaya yeni başladı bakalım bekleyip göreceğiz.

Back
X