• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi varikosel ameliyatı öncesi ve 3 ay sonraki sperm sonuçlarınız arasındaki fark!!!!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

su2333

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
627
0
116
selam kızlar eşim 1 ay önce çift taraflı varikosel ameliyatı oldu ve sperm sayımız 12 milyondu ileri hareketlilik %3... morfolojide sorun yok çok şükür.eylülde tekrar sperm testimiz var ama çok merak ediyorum ya düzelme olmazsa diye:14::14::14: sizlerin degerleri 3 ay sonra teste artış oldumu:26: doktor evicap verdi sadece ve eşime keçi boynuzu kürü uyguluyorum vede propolisli arısütü polen bal karışımı sabah akşam bir tatlı kaşıgı alıyor. sizce faydası olurmu:18::18::18: cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden sagolun

İlk 3 ay içinde artışta olabilir düşüşte.
6. ay ki sonuçlar önemli oluyor genelde.
Takviyelerin faydası tabi ki olur.
Hatta takviyelere ek kullanabilecekleriniz de var.
Proxeed plus ya da daha uygun olan argınmax men kullanabilirisiniz.
Hurma,kavrulmamış badem,fındık tüketebilir eşiniz.
Forumu incelerseniz daha onlarca kür ya da takviye bulabilirsiniz.
Sayınız çok düşük değil,artış olur tahminimce.
Hareket için de proxeed ya da argınmax men.
İnşallah güzel bi artış olur sonuçlarınızda.

İlk 3 ay içinde artışta olabilir düşüşte.
6. ay ki sonuçlar önemli oluyor genelde.
Takviyelerin faydası tabi ki olur.
Hatta takviyelere ek kullanabilecekleriniz de var.
Proxeed plus ya da daha uygun olan argınmax men kullanabilirisiniz.
Hurma,kavrulmamış badem,fındık tüketebilir eşiniz.
Forumu incelerseniz daha onlarca kür ya da takviye bulabilirsiniz.
Sayınız çok düşük değil,artış olur tahminimce.
Hareket için de proxeed ya da argınmax men.
İnşallah güzel bi artış olur sonuçlarınızda.
saolasın canım doktora sordum proxed plusu ameliyattan 1 ay sonra başlayın demişti yani bu hafta içinde almayı düşünürüz inşallah faydası olur.sizindemi aynı sorun eşinizde ameliyat falan oldumu?

selam kızlar eşim 1 ay önce çift taraflı varikosel ameliyatı oldu ve sperm sayımız 12 milyondu ileri hareketlilik %3... morfolojide sorun yok çok şükür.eylülde tekrar sperm testimiz var ama çok merak ediyorum ya düzelme olmazsa diye:14::14::14: sizlerin degerleri 3 ay sonra teste artış oldumu:26: doktor evicap verdi sadece ve eşime keçi boynuzu kürü uyguluyorum vede propolisli arısütü polen bal karışımı sabah akşam bir tatlı kaşıgı alıyor. sizce faydası olurmu:18::18::18: cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden sagolun

selamlar
öncelikle gecmiş olsun..ya düzelme olmazsa diye düşünmek seni yorar canım..bence şimdiden olumsuz düşünme..kaldı ki ameliyat olmadan önceki sayınız oldukça güzel..inşaallah şifa olur

selamlar
öncelikle gecmiş olsun..ya düzelme olmazsa diye düşünmek seni yorar canım..bence şimdiden olumsuz düşünme..kaldı ki ameliyat olmadan önceki sayınız oldukça güzel..inşaallah şifa olur

inşallah canım yaa saolasın aklımdan hiç çıkmıyo ama napim Rabbim bizlerinde yüzünü güldürür inşallah:17::17: eşin ameliyat oldumu canım senin:26:

Arkadaşım aradan baya zaman geçmiş ama sizin durum ne oldu?

haziran 2012 de ameliyat oldu eşim
şubat 2013 de hamile olduğumu ögrendik
şuan oğlumuz 8.5 aylık şükürler olsun:nazar:

Meraba cnm tebrik ederim Rabbim analı babalı büyütsün inşallah peki ameliyattan 3 ay sonraki değerleriniz nasıldı

haziran 2012 de ameliyat oldu eşim
şubat 2013 de hamile olduğumu ögrendik
şuan oğlumuz 8.5 aylık şükürler olsun:nazar:

Allah nazardan saklasın,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin,çok sevindimmm :nazar:

Meraba cnm tebrik ederim Rabbim analı babalı büyütsün inşallah peki ameliyattan 3 ay sonraki değerleriniz nasıldı

saollasın cnm Allah razı olsun inşallah tüm isteyenlere Rabbim tez zamanda nasip eder
3 ay sonraki değerleri pek hatırlamıyorum ama ilerleme vardı yani azda olsa
haziranda ameliyat olup 6 ay sonraki kontrolde düşüş olmuştu doktor zaman kaybetmeyin sizin çocuğunuz olmaz demişti
tüp bebek direk deneyin demişti :5:
eşime ocak ayında protex plus sipariş verdim ve 1 ay kullandı eşim
şubat ayındada hamile olduğumu ögrendik
sizinde değerler düşükse protex plusu araştır derim ama ameliyattan 1 ay sonra kullanabliyor bize doktor hemen içmesin demişti
ancak biz ilacı almamıştık 7 ay sonra kullanmıştı eşim
eşime uyguladığım kürler
keçi boynuzu kürü
fındık ceviz badem fıstık bal bunları karıştırıp hergün 1 kaşık yediriyordum
kuru incir kürü
kavonozun içine kuru incirleri koy incirin üstüne zeytin yagını doldur
hergün sabah aç karnına 1 tane yesin
kavanozda incir bitince kavonozun içine tekrardan incir doldur
polen arısütü bal gingens karışımı aldım yemeklerden önce 1 kaşık yedi

saollasın cnm Allah razı olsun inşallah tüm isteyenlere Rabbim tez zamanda nasip eder
3 ay sonraki değerleri pek hatırlamıyorum ama ilerleme vardı yani azda olsa
haziranda ameliyat olup 6 ay sonraki kontrolde düşüş olmuştu doktor zaman kaybetmeyin sizin çocuğunuz olmaz demişti
tüp bebek direk deneyin demişti :5:
eşime ocak ayında protex plus sipariş verdim ve 1 ay kullandı eşim
şubat ayındada hamile olduğumu ögrendik
sizinde değerler düşükse protex plusu araştır derim ama ameliyattan 1 ay sonra kullanabliyor bize doktor hemen içmesin demişti
ancak biz ilacı almamıştık 7 ay sonra kullanmıştı eşim
eşime uyguladığım kürler
keçi boynuzu kürü
fındık ceviz badem fıstık bal bunları karıştırıp hergün 1 kaşık yediriyordum
kuru incir kürü
kavonozun içine kuru incirleri koy incirin üstüne zeytin yagını doldur
hergün sabah aç karnına 1 tane yesin
kavanozda incir bitince kavonozun içine tekrardan incir doldur
polen arısütü bal gingens karışımı aldım yemeklerden önce 1 kaşık yedi

Oooo maşallah sen baya takviyeler yapmışşsın bizim 1 ay oldu proxeed plusu gecen sene kullanmıştı eşim keçiboynuzunuda kullandık inciri denemedik biraz huysuz biraz değil aslında tam huysuz yemiyo içmiyo verdiklerimi çocuk gibi çok yoruyo beni uğraşanıyorum artık ona hazır şeyler olması lazım proxeed gibi oda çok pahalı

Oooo maşallah sen baya takviyeler yapmışşsın bizim 1 ay oldu proxeed plusu gecen sene kullanmıştı eşim keçiboynuzunuda kullandık inciri denemedik biraz huysuz biraz değil aslında tam huysuz yemiyo içmiyo verdiklerimi çocuk gibi çok yoruyo beni uğraşanıyorum artık ona hazır şeyler olması lazım proxeed gibi oda çok pahalı

evet yaa protex baya pahalı ama iyi sonuç almak için 6 ay düzenli kullanılması gerekiyormuş
sabah akşam bir kaşe kullanılıyordu
benim eşim ne versem yiyordu:1:
sizin sayınız ileri hız falan kaç peki

evet yaa protex baya pahalı ama iyi sonuç almak için 6 ay düzenli kullanılması gerekiyormuş
sabah akşam bir kaşe kullanılıyordu
benim eşim ne versem yiyordu:1:
sizin sayınız ileri hız falan kaç peki

yok anacım bizimkisi çok gıcık o konudA :4: bizim inişli çıkışlıydı bi 63 mlyn hız 52 mrfoloji 3 bi bakmışız 33 mlyn hız morfolojıde yıne aynı gibi bi 22 mlyn bazen çıkıyo bazen dusuyo o yuzden amelıyat onerdıler doğal yolla olur dedıler ılk testten sonra 1 sene bekledik
varıkosel var dememişti doktor sonrasında başka fakülteye gittikte orda amelıyat dediler hemen amelıyatta olmadık tam 4 dra daha danıstık hepsı amelıyattan fayda gorebılırsınız dedı inşallah olur :49::emir_bebek:

Back
X