Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eşimde de aynısini dediler. eşim varikoselden ameliyat olalı 9 ay oldu halen pek Bi düzelme olmamis bizim içinde bekleyin dediler .çevremizde 3 arkdsimdada aynısı vardi ameliyat sonrasında kendiliğinden gebelik oldu 3nde şuan çocuğu var onlar bize bekleyin diyorlar .yıl sonuna kadar bekleyecem olmadı tup bebeğe gidecez tup bebek içinde kafam çok karışık.Arkadaşlar merhaba. Eşim 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu morfolojimiz 0 dı. Şimdi tekrar test verdi sayı düşmüş ve morfoloji 1 olmuş. Bekleyelim mi yoksa tüp bebeğe mi yönelelim bilmiyorum kafam çok karışık. Benim durumumda olan var mı?
Her şeyin başı sağlık gerçekten ama bana uzun bir süre gibi geliyor. 2 yıldır uğraşıyoruz. Bana tüp bebek mantıklı geliyor nedense beklemek zaman kaybı gibi hissediyorumBenim eşimde de aynısini dediler. eşim varikoselden ameliyat olalı 9 ay oldu halen pek Bi düzelme olmamis bizim içinde bekleyin dediler .çevremizde 3 arkdsimdada aynısı vardi ameliyat sonrasında kendiliğinden gebelik oldu 3nde şuan çocuğu var onlar bize bekleyin diyorlar .yıl sonuna kadar bekleyecem olmadı tup bebeğe gidecez tup bebek içinde kafam çok karışık.
Bana da beklemek bana daha mantikli geliyor ben son raddeye kadar beklemek istiyorum eşim ısrar ediyor tup bebek için. tup bebek tam bir para tuzağı hadi tutmadı 2.cisi için hiç bir yardımda bulunuyorlar aynı fiyat aynı ücret aynı ilaçlar sana verecekleri o iğneler hormonlar senin vücuduna ne kadar zararlı kuzenim yıllar önce aşılama yaptı şuan sırtından rahatsız ağrısına dayanamıyor evlat sahibi oldu kendi sağlığını bitirdi .sağlıklı beslenmene dikkat et ben soğan Kuru kullanıyorum çokta memnunum yürüyüş yap vucuduni rahat bırak yumurtlama günlerinize dikkat edin bol bol tevekkül Allahin izni ile olur eşine hakiki 1 kilo Karakovan balı yarım kiloya yakın hakiki tereyağı ve toz siyah susam bir kaç kaşık. 3nu karıştır her sabah eşine bir tatlı kaşığı yedir 40 gun kullanması gerek beni eşime yaptım bir hareketlenme oldu bakalım artik.Her şeyin başı sağlık gerçekten ama bana uzun bir süre gibi geliyor. 2 yıldır uğraşıyoruz. Bana tüp bebek mantıklı geliyor nedense beklemek zaman kaybı gibi hissediyorum
Yani çok doğal besleniyoruz zaten. Bal propolis karışımı da kullanıyoruz. 3 ay daha bekleme kararı aldık. Her şeyin başı sağlık.Bana da beklemek bana daha mantikli geliyor ben son raddeye kadar beklemek istiyorum eşim ısrar ediyor tup bebek için. tup bebek tam bir para tuzağı hadi tutmadı 2.cisi için hiç bir yardımda bulunuyorlar aynı fiyat aynı ücret aynı ilaçlar sana verecekleri o iğneler hormonlar senin vücuduna ne kadar zararlı kuzenim yıllar önce aşılama yaptı şuan sırtından rahatsız ağrısına dayanamıyor evlat sahibi oldu kendi sağlığını bitirdi .sağlıklı beslenmene dikkat et ben soğan Kuru kullanıyorum çokta memnunum yürüyüş yap vucuduni rahat bırak yumurtlama günlerinize dikkat edin bol bol tevekkül Allahin izni ile olur eşine hakiki 1 kilo Karakovan balı yarım kiloya yakın hakiki tereyağı ve toz siyah susam bir kaç kaşık. 3nu karıştır her sabah eşine bir tatlı kaşığı yedir 40 gun kullanması gerek beni eşime yaptım bir hareketlenme oldu bakalım artik.
Biz olduk amelyat 3 ay sonra test verdik düzelmedi doktor tüp Bebek yaptırın dedi hemen yaptırdık malesef tutmadı sonra 5 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım çok şükür değerleri çok düşüktü düzelmişArkadaşlar merhaba. Eşim 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu morfolojimiz 0 dı. Şimdi tekrar test verdi sayı düşmüş ve morfoloji 1 olmuş. Bekleyelim mi yoksa tüp bebeğe mi yönelelim bilmiyorum kafam çok karışık. Benim durumumda olan var mı?
Biz olduk amelyat 3 ay sonra test verdik düzelmedi doktor tüp Bebek yaptırın dedi hemen yaptırdık malesef tutmadı sonra 5 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım çok şükür değerleri çok düşüktü düzelmiş
Ne güzel sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza. Peki bakmış mıydınız değerlerinize morfoloji nasıldı? Bizim çok düşük.Biz olduk amelyat 3 ay sonra test verdik düzelmedi doktor tüp Bebek yaptırın dedi hemen yaptırdık malesef tutmadı sonra 5 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım çok şükür değerleri çok düşüktü düzelmiş
Bizim morfoloji 2 idiNe güzel sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza. Peki bakmış mıydınız değerlerinize morfoloji nasıldı? Bizim çok düşük.
Bizim de 0 ile 1 arasında gidip geliyorBizim morfoloji 2 idi
Düzelir inşallahBizim de 0 ile 1 arasında gidip geliyor![]()
İnşallahDüzelir inşallah
Keçi boynuzu pekmezi aldık biz de. Bir de proxsed plus başladı bakalım artık. İnşallah toparlarız. Ben de polikistik over var. Asıl tedirginliğim bu zaten. Sonuçta morfoloji düzelebilen bir şey.Benim eşim de oldu biz o 3 ay boyunca keçiboynuzu kürü yaptık, çok şükür 4. Ayda hamileydim. Sizde sorun yoksa hormonal falan bekleyebilirsiniz, bu kürü de tavsiye ederim.
Doktora pkos için gittiğimde pkoslular da hamile kalabilir sadece pkos olmayanlara göre daha uzun sürer kalmaları demişti bence bunu çok dert etme canımKeçi boynuzu pekmezi aldık biz de. Bir de proxsed plus başladı bakalım artık. İnşallah toparlarız. Ben de polikistik over var. Asıl tedirginliğim bu zaten. Sonuçta morfoloji düzelebilen bir şey.
Çok teşekkür ederim. Gerçekten iyi geliyor böyle şeyler. İnşallah benim de ve isteyen herkesin sağlıklı bir şekilde olur. Ama biz şu an denemiyoruz morfoloji 0 ben bi defa hamile kaldım düşük yaptım düzelmeden tekrar denemek istemiyorum.Doktora pkos için gittiğimde pkoslular da hamile kalabilir sadece pkos olmayanlara göre daha uzun sürer kalmaları demişti bence bunu çok dert etme canım
Keçi boynuzu kurunu nasıl yaptınız anlatır msiinizBenim eşim de oldu biz o 3 ay boyunca keçiboynuzu kürü yaptık, çok şükür 4. Ayda hamileydim. Sizde sorun yoksa hormonal falan bekleyebilirsiniz, bu kürü de tavsiye ederim.