• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varikosel ameliyatı sonrası değerler

susee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2025
1
0
1
30
Arkadaşlar 3 buçuk yıldır evliyim. 1 buçuk yıldır çocuk istiyoruz. Eşimde 3.dereceden varikosel teşhisi konuldu. Doktor ameliyat şart dedi ve ameliyat oldu. 4. Ayda hamile kaldım. Ama 7 haftalıkken düşük ile sonuçlandı. Şimdi düşükten 6 ay geçti. Tekrar hamile kalır mıyım. Bir kaç yerde varikosel sonrası sperm sayıları düşüyor diye okudum ve çok endişelendim benim durumumda olan var mı ?

Arkadaşlar 3 buçuk yıldır evliyim. 1 buçuk yıldır çocuk istiyoruz. Eşimde 3.dereceden varikosel teşhisi konuldu. Doktor ameliyat şart dedi ve ameliyat oldu. 4. Ayda hamile kaldım. Ama 7 haftalıkken düşük ile sonuçlandı. Şimdi düşükten 6 ay geçti. Tekrar hamile kalır mıyım. Bir kaç yerde varikosel sonrası sperm sayıları düşüyor diye okudum ve çok endişelendim benim durumumda olan var mı ?
Amaliyattan 3 ay aralıklarla test istiyorlar siz vermediniz mi, varikosel amaliyatı sonrası genel olarak sayı düşüyormu bilmiyorum ama biz amaliyattan 3 ay sonra test verdik evet sayımız düşmüştü, doktor kullandığı vitamini değiştirdi eşimin şuan 4 ay oldu amaliyat olalı

Back