Varikosel ameliyatı ve sonraki süreç hakkında

mavera_32

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2025
134
75
13
32
Merhaba ben 1 buçuk yıllık evliyim eşimde çift taraflı 3.grade varikosel oldugunu ogrendik bu gün ameliyat günümüz.( 2 kimyasal gebelik yaşadım bu süreçte )eşinde varikosel olup ameliyat olanlar eşinizin varikoseli kaçıncı dereceydi ameliyat süreci nasildi ameliyat sonrasında gebelik elde ettiniz mi ne zaman oldu gebelik ve gebelik olana kadar neler kullandı eşiniz bilgi verir misiniz bu konuyla alakalı

Sağda 3 solda 4. Derece varikosel vardı soldan amaliyat oldu, dün amaliyat olalı 3. Ayıydı kontrole gittik değerleri ilk değerine göre çok güzel yükselmiş ama maalesef hale doğal gebelik için yeterince iyi değil. Eşimin değerleri çok kötüydü doktor ilerlemeyi görünce çok mutlu olduğunu söyledi çünkü bize ilk defa bu kadar ileri derecede bir varikosel gördüm demişti. Kadın doğum doktorum lada görüştük değerlerin iyiye gittiğini söyledi ama bekleyerek çokta doğal akışına bırakmak istemedi, tek taraflı amaliyat olduğu için tekrar değerlerinin kötüye gitme ihtimalide var. Dün adetimin 3. Günüydü hemen aşılama tedavisine başladık biz çokta riske atmak istemedik

Amaliyatan sonra hiç gebelik olmadı bence, ilkt teste 2.0 mış toplam ileri hareketlilik şuan 6.8 e çıkmış

Bizim ilk test ameliyat öncesi verdiğimiz yani hızlı ileri hareket 0 sayı 31 milyon hızımız çok düşük az önce ameliyattan çıktı 3 saat sürdü sizinde bu kadar uzun sürmüş muydu

Bizimde bir taraf 5.4 diğer taraf 3.4 ileri bayağı çok ilerlemiş dedi dr

Bizimde bir taraf 5.4 diğer taraf 3.4 ileri bayağı çok ilerlemiş dedi dr
Evet baya ileri amaliyat sonrası ilk 1 gün zor biraz onun dışında hiç bir zorluğu yok ama, birde benim eşim 125 den fazlaydı amaliyat olduğunda o kilosuna rağmen çok şükür çabuk ayağa kalktı

Evet baya ileri amaliyat sonrası ilk 1 gün zor biraz onun dışında hiç bir zorluğu yok ama, birde benim eşim 125 den fazlaydı amaliyat olduğunda o kilosuna rağmen çok şükür çabuk ayağa kalktı
Maşallah benim eşimde şu an iyi Dr ayağa kalkabilirsin ama anesteziden dolu henüz birşey yemediğin için kalkmani istemiyorum şu an dedi Dr ameliyatında iyi geçtiğini söyledi zaten ameliyat sonrası spermlerin kendisini toplama süreci en az 3 ay ile 1 yıl arasiymis. İlk 3 yılda da doğal gebelik olan var 1. Yılda da olan var inşallah doğal yoldan kalabiliriz

Peki bu 3 aylık süreçte ilaç ve ya takviye kullandınız mı

Evet o proxeed plus duydum bakalım Dr verecek mi onu evicap yanında klomen de veriyorlar genelde bizim Dr ne yazacak bilmiyorum
Evet evitamini veriyor ama klomen sperm kalitesini artırmak için değil sperm sayısını arttırmak için veriyorlar erkeklere, benim eşimin amaliyattan sonra 3 milyon düşmüş sperm sayısı doktor horman testinden sonra klomen yazarız belki dedi

Evet sayı için veriyorlarmış bizim de sayı az belki yazabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…