Erkek İnfertilitesi varikosel ameliyatından sonra nezaman hamile kalınır

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

morpella

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
152
48
48
26
:KK200:arkadaşlar merhaba bu konuyu açmamdaki amaç varikosel ameliyatından sonra nezaman hamile kalınılacağını öğrenmek bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim :KK16:

4. Ay ( tabi kesin zamanını Allah bilir ama etrafımda ki 3 ailede 4. ay hamile kaldı.)
eşim yurtdışında çalışıyor nisan mayıs gibi gelecek hayırlısıyla 3 ay kalıp gidiyor bende sorun yok çok şükür eşimde az bi varikosel teşisi koyuldu tek taraflı acaba gebe kalanlar sağlıklı bir hamilelik mi geçiriyorlar

eşim yurtdışında çalışıyor nisan mayıs gibi gelecek hayırlısıyla 3 ay kalıp gidiyor bende sorun yok çok şükür eşimde az bi varikosel teşisi koyuldu tek taraflı acaba gebe kalanlar sağlıklı bir hamilelik mi geçiriyorlar

Ben çok özür dileyerek söylüyorum sorunu anlayamadım. Nasıl yani tek taraflı gebe kalmak.?

varikosel teşisi tek taraflı sadece solda var bazı kişilerde iki tarafta da oluyor
araya virgül koymadığım için karışmış sanırım amelyattan sonra gebe kalanlar sağlıklı bi hamilelik mi geçiriyorlar onu soruyorum

Bizim 4sene oldu ...amelyat sonrası testleri doğal yolla gebelik içim yeterli durumda denilmesine karşın henüz hiç hamile kalmadım .dr 1sene öngörüyor genellemede

Söyle soyleyim benim bı arkadaşımin şuan 2 çocuğu var. Biri iki yıldır bekliyordu şuan hamile. Bunların ikisi de çok sağlıklı ve güzel hamilelik geçirdiler ve geciriyorlar. Hiç bir sorun olmadı.

Back
X