• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

VARİKOSEL HASTALIĞI

hasel02

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2023
15
6
1
25
Eşim varikosel yıllardır ama daha önce sprem sayısı normalmiş ve bu yüzden ameliyat olmamış geçen ayda yumurtlama dönemini değerlendirdik acaba hamile olabilir miyim adetime 7 gün kaldı çok heyecanlıyım anne olmak istiyorum eşi bu durumda olup hamile olan arkadaşlar varmı yardımcı olur musunuz ?

Aramalara varikosel yazarak siz de başkalarının yorum ve hikayelerini okuyabilirsiniz, ameliyata karar verilip ameliyattan bir gün önce hamile kaldığını öğrenen de var, ameliyattan 1 sene sonra bile hala hamile kalamayan da.. hem varikoselin derecesine bağlı, hem de biraz kısmet.

Aramalara varikosel yazarak siz de başkalarının yorum ve hikayelerini okuyabilirsiniz, ameliyata karar verilip ameliyattan bir gün önce hamile kaldığını öğrenen de var, ameliyattan 1 sene sonra bile hala hamile kalamayan da.. hem varikoselin derecesine bağlı, hem de biraz kısmet

Eşim varikosel yıllardır ama daha önce sprem sayısı normalmiş ve bu yüzden ameliyat olmamış geçen ayda yumurtlama dönemini değerlendirdik acaba hamile olabilir miyim adetime 7 gün kaldı çok heyecanlıyım anne olmak istiyorum eşi bu durumda olup hamile olan arkadaşlar varmı yardımcı olur musunuz ?
Eşim ameliyat oldu benim ileri düzeyde değildi ama yinede oldu çocuk konusunda sıkıntı yaşamamak için ama tedavi şart

Back
X