• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel için At Kestanesi kullanan var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaslar at kestanesı kullandım ve mucızevi bişey oldu 1grade varıkosel ultrasyonde yok gözukuyor

bizim varikosel 1. derece ama fsh yüksek, fsh a etkisi olur mu bilen var mı,
At kestanesı kullandık ultrasyonde varıkosel gıtmiş goxukuyor bukadar erken tesır gosterırmi bılemedım tekrar ultrasyon cektırcez eger oyleyse at kestanesı mucızevı bırsey varıkosel için

amin canım. edindiğim bilgileri devamlı paylaşmaya çabalıyorum. şurada bir kişi, bir nebze bile fayda görse kafidir. evlat sahibi olmaya çabalamak çok zor ve yıpratıcı bir süreç o yüzden bilgiyi paylaşıp ümidimizi kaybetmememiz gerekiyor. siz at kestanesi kullandığınızdan beri hiç yeni bir kontrol yaptırdınız mı? eşimden yeniden doppler ya da ultrason çektirmesini istiyorum ama hep savsıyor. siz çektirirseniz lütfen bana da bilgi ver. bende abd'de missouri üniversitesinde yapılmış bir deneyin raporu var. varikosel sebepli infertilite sorunu olan 219 erkek üzerinde deney yapmışlar. her gün 60 mg aescin vermişler. (bizim aldığımız 250 mg at kestanesinde 62,5 mg aescin var) 2 ay sonunda yeniden testler yapılmış. ortalama olarak sperm yoğunluğunda %57.5 , motilitede %55.7 artış gözlemlenmiş. ayrıca dopplerde tüm deneklerde varikoselli damarın %20-41 arası iyileşme gösterdiği görülmüş. ki bu 2 ay başka hiç bir şey kullanmadan elde edilen sonuçlar. biz at kestanesi harici damarlara iyi geldiği bilinen q10, hesperidin, l-arginine gibi başka başka takviyeler de kullanıyoruz. o yüzden maksimum iyileşmeyi umut ediyoruz.ama işte eşim ne zaman bir daha üroloğa giderse o zaman tam bir oran alabileceğiz.
@KaF
amin canım. edindiğim bilgileri devamlı paylaşmaya çabalıyorum. şurada bir kişi, bir nebze bile fayda görse kafidir. evlat sahibi olmaya çabalamak çok zor ve yıpratıcı bir süreç o yüzden bilgiyi paylaşıp ümidimizi kaybetmememiz gerekiyor. siz at kestanesi kullandığınızdan beri hiç yeni bir kontrol yaptırdınız mı? eşimden yeniden doppler ya da ultrason çektirmesini istiyorum ama hep savsıyor. siz çektirirseniz lütfen bana da bilgi ver. bende abd'de missouri üniversitesinde yapılmış bir deneyin raporu var. varikosel sebepli infertilite sorunu olan 219 erkek üzerinde deney yapmışlar. her gün 60 mg aescin vermişler. (bizim aldığımız 250 mg at kestanesinde 62,5 mg aescin var) 2 ay sonunda yeniden testler yapılmış. ortalama olarak sperm yoğunluğunda %57.5 , motilitede %55.7 artış gözlemlenmiş. ayrıca dopplerde tüm deneklerde varikoselli damarın %20-41 arası iyileşme gösterdiği görülmüş. ki bu 2 ay başka hiç bir şey kullanmadan elde edilen sonuçlar. biz at kestanesi harici damarlara iyi geldiği bilinen q10, hesperidin, l-arginine gibi başka başka takviyeler de kullanıyoruz. o yüzden maksimum iyileşmeyi umut ediyoruz.ama işte eşim ne zaman bir daha üroloğa giderse o zaman tam bir oran alabileceğiz.
KaSe18 KaSe18 varıkosel için at kestanesı bilgısını bu yazıdan öğrendım çok detaylı yazan kısıye cok cok tskler🤗

ilkini amerikadan bir arkadaşla getirttik, swanson diye bir marka. ikinci kutuyu istanbul'da yakınımızdaki bir gnc mağazasından aldık. ama internet sitesinde de satılıyor. yani başka şehirdeyseniz postayla da yolluyorlar. daha sonra bir kaç hafta önce gnc'den aldığımız bitmeden, eczanede life time diye markanın at kestanesinin yanında başka damar açıcı bitkileri de içeren, diosmin complex diye bir ürününü gördüm. onu da aldım şimdi eşim bazen onu bazen gnc markalı at kestanesini içiyor. sizin aktardan aldığınız ne marka? mnk ve sepe natural gibi markalar satıyor aktarlar. onlardan biri mi? onların da kötü olacağını sanmıyorum.
merhaba burdamısınız

Ay çok sağol canım iyi ki varsın. İçimi rahatlattın. eşim kullandıktan sonra hiç tahlil olmadı. Yakında tekrar gidecek tabi benimki de biraz savsaklıyor. Sonuçları sana yazarım. İnşaallah faydası olur da hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz :(
merhaba at kestanesını kullandınız mı

Sonbaharın yere düşen atkestaneleri, dışındaki kabuklarını atarak ince olarak kıyılır ve kurutmaya bırakılır. Kuruyan atkestanesi, Kahve öğütücüsünde un ufalar gibi öğütülüp, 3 gün sabahları aç karnına bir çay kaşığı içilir.
Yazıyor numu sıcak suyun içine mi atıyorsun yoksa bir çay kaşığı ağzına atıp ilaç gibi normal suyla yutuyor musun ?
Ayy çok umut oldun bana yaa Allah razı olsun ben tabletlerden aldım eşime olmazza bunu yaparım
Merhaba sanırım bebeğiniz olmuş Allah bağışlasın. Benim eşimde de varikosel var . At kestanesi kürü yapmayı düşünüyorum. Sizde bu kürden sonra mı hamile kaldınız. Teşekkürler

At kestanesı kullandık ultrasyonde varıkosel gıtmiş goxukuyor bukadar erken tesır gosterırmi bılemedım tekrar ultrasyon cektırcez eger oyleyse at kestanesı mucızevı bırsey varıkosel için

At kestanesi varikosele iyi geldimi acaba. Bide hangi marka kullanmıstınız?

Konu açılalı çok olmuş ama... Varikosel için At kestanesi kullanıp sonuç alan başka arkadaşlarda oldumu acaba?

Konu açılalı çok olmuş ama... Varikosel için At kestanesi kullanıp sonuç alan başka arkadaşlarda oldumu acaba?
Geçen ay GNC marka kullanmaya başladık henüz doktora gitmedik test sonucunda olumlu bir değişiklik olursa yazarım. Araştırmalarıma göre faydası var tabi varikoselin dereceside önemli sanırım.

Arkadaslar varıkosel için kesınlıkle ameliyat olun cok basıt bı ameliyat en gec deferler 6 ayda cıkıyor bızım hareket sıfırdan 43 e arttı😇

Geçen ay GNC marka kullanmaya başladık henüz doktora gitmedik test sonucunda olumlu bir değişiklik olursa yazarım. Araştırmalarıma göre faydası var tabi varikoselin dereceside önemli sanırım.
Merhaba epey zaman olmuş yazalı ama merak ettim bi sonuç aldınız mı acaba GNC marka at kestanesinden?

Merhaba gnc marka at kestanesini nerden aldınız ben internette bulamadım.bir de nasıl kullandınız.yaninda başka bir şey kullandı mi eşiniz

Back
X