• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel olabilir mi ??

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Luniss

Duru’m 💙 Çınar’ım💙
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2019
2.157
3.800
133
31
Kızlar merhaba ben de birkaç bir şey sorabilir miyim benim eşimin mlde 2.2 milyon totAlde 8.8 milyon ileri hareketli %62.5 toplamda hareketli %75 morfoloji 10.9 test sonuçları doktor ultrason çekmedi klomen art med basladı sayı artar dedi başka bir doktor varikosel olabilir dopler çektirin dedi eşim varikosel olsa olan spermler hareketli olmaz ölü olur diyor herkes başka bir şey söylüyor kafam çok karışık bilginiz varsa yardımcı olur musunuz

Canım keşke bir ultrason çektirseydi, içiniz rahat olurdu.
Bizde varikosel vardı sayımız hızımız morfoloji hep düşüktü.
Yani varikosel olsa hız bu kadar iyi olmaz sanırım.

Canım keşke bir ultrason çektirseydi, içiniz rahat olurdu.
Bizde varikosel vardı sayımız hızımız morfoloji hep düşüktü.
Yani varikosel olsa hız bu kadar iyi olmaz sanırım.
Kuuzm sanırım doktor önce artış oluyor mu diye bakmak istedi diye düşünüyorum .. elle muayene ultrason çekmedi kullanım ilaçları tekrar gelin demişti ama konuştuğum doktor o kadar sert konuştu ki bu sayıyla hareket zayıf hareket iyi diyemezler sallamışlar falan dedi çok moralimiz bozuldu

Ne zaman gideceksiniz tekrar doktora?
Bence gidince mutlaka ultrason ve hormon testi isteyin.

Ne zaman gideceksiniz tekrar doktora?
Bence gidince mutlaka ultrason ve hormon testi isteyin.
Hormon testi yapıldı kuzum FSH 26 testesteron 330du FSH değişken bir hormon dedi doktor testesteron tetikleyelim dedi klomen verdi artış olur dedi şimdi ilaçlar bitiyor işte 10 gun sonra gidicez tekrar test vermeye

İnşallah faydası olmuştur. Az kalmış zaten.
Duruma göre ultrason isteyin ama.

Varsa eğer ameliyatı zor mu hemen toparlar mı düzelme olur mu bilgim var mı canım
Canım ameliyata girmesi çıkması 1 saati bulmadı.
Perşembe ameliyat oldu pazartesi iş başı yaptı.
Hemen toparlıyor yani merak etme.
Ameliyattan sonra sayımız artmaya başladı bizim.

Canım ameliyata girmesi çıkması 1 saati bulmadı.
Perşembe ameliyat oldu pazartesi iş başı yaptı.
Hemen toparlıyor yani merak etme.
Ameliyattan sonra sayımız artmaya başladı bizim.
TekrR gittiğimizde isteyelim biz de ultrason sadece ultrasonda çıkar mı yoksa doppler dedikleri ne oluyor bilmiyorum ama o ayrı bir yerde mi çekiliyor

Luniss Luniss Varikoselle ilgili muayene oldunuz mu? Bize ameliyat dendi.

Luniss Luniss Varikoselle ilgili muayene oldunuz mu? Bize ameliyat dendi.
Olmadık canım daha gidip tekrar test vermedi eşim su yumurtlama zamanı geçsin öyle gidicek ilk farketmemişler miydi ? Hareket falan nasıldı sizin acaba bizde de mi varikosel var

Olmadık canım daha gidip tekrar test vermedi eşim su yumurtlama zamanı geçsin öyle gidicek ilk farketmemişler miydi ? Hareket falan nasıldı sizin acaba bizde de mi varikosel var
Bizde eşim cuma spermiyogram yaptırdı bugün ilk kez muayene oldu. Ultrason da çektirdi. Ameliyat dediler. Sayı ve ileri hareket düşük ama çok çok kötü değilmiş dendi. Hatta sen de bakmıştın spermiyograma galiba? 🤔

Bizde eşim cuma spermiyogram yaptırdı bugün ilk kez muayene oldu. Ultrason da çektirdi. Ameliyat dediler. Sayı ve ileri hareket düşük ama çok çok kötü değilmiş dendi. Hatta sen de bakmıştın spermiyograma galiba? 🤔
Evet doğru bakmışım ☺️ Ameliyattan sonra çok artış oluyormus canım zaman kaybetmeden ben olun düzelir insallah 🙏🏽🙏🏽🙏🏽☺️

Evet doğru bakmışım ☺ Ameliyattan sonra çok artış oluyormus canım zaman kaybetmeden ben olun düzelir insallah 🙏🏽🙏🏽🙏🏽
İnşallah canım bunla ilgili okurken seni gördüm. Ultrason çekilmediyse siz de céktirin. İnşallah Allah en doğru zamanda nasip etsin hepimize o vermek istedikten sonra 1 taneyle de olur. 🤲🏻

İnşallah canım bunla ilgili okurken seni gördüm. Ultrason çekilmediyse siz de céktirin. İnşallah Allah en doğru zamanda nasip etsin hepimize o vermek istedikten sonra 1 taneyle de olur. 🤲🏻
Bizden istememişti doktor kuzum ama gittiğimizde ben talep edicem bir bakılsın :) sizde hiç belirti var mıydı burda bir arkadaşta varikosel var ağrısı oluyormus ordan anlamış mesela

Bizden istememişti doktor kuzum ama gittiğimizde ben talep edicem bir bakılsın :) sizde hiç belirti var mıydı burda bir arkadaşta varikosel var ağrısı oluyormus ordan anlamış mesela
Bizde hiç bir şey yoktu. Anlamamız o yüzden mümkün olmadı. Talep et tabi içiniz rahat olsun.

Back
X