Varikosel Operasyonu

yazaryazmaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2020
16
3
36
37
Selamlar,
Eşimin doktoru varikoseli olduğunu, ameliyatın şart olduğunu belirtti. Farklı bir doktora daha göründü, diğer doktor da bir sperm testi daha istedi, ona göre ardından ilaç, son çare ameliyat diyor. Merak ettiğim konu ise, özel sağlık/tamamlayıcı sigortaları bu operasyonu karşılıyor mu acaba? Biz zaten tamamlayıcı kapsamında bir hastanye gittik, eşim de sigortası kapsamında muayene oldu. Opersayonu kabul edersek, hastane sigortadan onay istiyormuş, karşılanırsa haber veriyorlarmış. Normalde ayakta ve yatılı tedavi hakkı var sigortada ancak bu tarz operasyonlarda problem çıkabiliyormuş. Daha önce özel sağlık/tamamlayıcı sigorta kapsamında eşi varikosel vb operasyon geçiren oldu mu acaba

Sorduğun soruya cevap veremem ama nacizane bir tavsiye de bulunmak istiyorum. Eşime varikosel teşhisi koydular ameliyat olmadı denedik 17 ay bebek de olmadı. En son doktor olmadi ise ameliyat dediler tetkik falan yaptılar (hastaneden hastaneye aşırı değişiyor şehrinde en iyisini araştır bul) eşim ameliyat oldu fakat ben eşim ameliyat olmadan önce hamile kalmışım. Çok tıbbi vb kulak dolma şeyler denedik. İnancınızi bilmiyorum ama peygamber efendimiz hacemat tavsiye etmiş biz o ay hacemat yaptırdık ve sülük hamile kaldım. Üstelik tüp bebek bile tutmaz dediler sözde denemek isterseniz kesinlijle deneyin

Saglik sigortanizi yapan kisi bunun cevabini bilir. Ameliyat olmak istediginiz hastanenin, sizin sigorta firmanizla anlasmasi ne durumdaysa ona gore odenir veya odenmez.
Bunu hastanenizin sigorta birimiyle de gorusebilirsiniz.

evet varikosel teşhisi koyulmasına rağmen gebelik yaşayan çiftler duyduk biz de. farklı bir doktora gidince o da direkt opersayon yerine yeni bir test ve ilaç tedavisi ile başlamayı önerdi. bu hafta yeni test verip bakacağız. umarım her şey yolunda gider

benim eşimin değerlerinde ameliyat faydalı oldu.kaç doktora gitmiştik birşey değişmez demişlerdi ama değişiyormuş konusunda uzman bir hekime danışın bence tamamlayıcı hayat sigortası durumunu bilemiyorum sigortacı bir kişiden görüş alabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…