Varikosel sonrası yumurtalığın su toplaması .. ne iyi gelir bilgi lütfen kızlar 🤲

Gizemm0

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
5.735
14.697
248
Selam aleyküm kızçeler ya eşim Eylül ayında ameliyat oldu varikosel çift taraflı olarak ve 3gün önce test vermeye gittik yumurtalıkta su birikmiş doktor eğer bi kaç aya geçmezse ameliyat olman lazım dedi .. böyle bişey eşinin basına gelem var mı ne iyi gelir 😒😒

not: sperm sayısı iyi çıktı onu da ekliyeyim iyi mi bilen varsa yazabilir mi 🙃 bunlar eski sonuçlar

Bunlar şimdi ki sperm test sonuçları ..

Eklentiler

• IMG_0015.webp
    IMG_0015.webp
    14 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG_0016.webp
    IMG_0016.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 115
Normalde bilgim yok ama tavsiye vereyim. Tuz tüketimini sıfıra indirin şu süreçte.
Yani ben kendim yumurtalıklarımda ödem olduğunda doktorumun ilk söylediğiydi. Sanırım farklı olmaz :)

Normalde bilgim yok ama tavsiye vereyim. Tuz tüketimini sıfıra indirin şu süreçte.
Yani ben kendim yumurtalıklarımda ödem olduğunda doktorumun ilk söylediğiydi. Sanırım farklı olmaz :)
Hm nete de yazdım pek bişey çıkMıyor ama tuzu azalcaz bakalım doktor hiç ilaçta vermedi işi gereği de hep ayakta oluyor ameliyat olsa daha kötü ya 😰

İstersen bi Mune Mune ye danış. Belki düzeltme yapmana izin verebilir.
Ayrıca doğum tarihi de görünüyor. Laboratuvar hekiminin isminden de hangi hastanede işlemi yaptırdığınız da bulunabilir. Bilgilerinizi çok açık kullanmışsınız
Bi bakayım cnm inşallah düzelir ya Mune Mune bi bakar mısınız ?

ileri hareket normal degerlere gore dusuk cikmis ama diger degere gore baya duzelmiş

ileri hareket hizi falan baya iyi gerçekten insallah cabalariniz en kisa surede sonuc verir
İnşallah cnm sadece suan su toplanması sıkıntı verdi ya varikosel ameliyatı cok sıkıntılı şişme oluyor ondan tekrar ameliyat olması ihtimali ikimizi de korkuttu baya .. bu arada cok sağol kuzum

Back
X