Erkek İnfertilitesi Varikosel var spermiogram sonucundan anlamadım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

altincilekkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
93
23
98
Mrh iki hafta önce eşim ultrasyon çektrdi sol tarafda varikosel çıktı doktr spermiogram sonuçlarına da bakalm dedi onu geçen hafta verdik eşim aldı gösterdi doktr herşeyin normal demiş. Geçtiğimz aralık ayındada tedavi gördüğm doktorm istemşti o zmnda yaptrdk elimde o sonuçlr var yeni yaptırdığmzla karşılaştırıyrm o zmn yüksel çıkan değer yeni yaptırdığmzda düşük çıkmş. Kafam çok karıştı sizlerdn Rica etsem anlayan arkadşlr sonucu yorumlayablrmi

Canım suan telden giriyorum o nedenle fotoyu okuyamıyorum..

Bu testlerde sorun yok değerlere takılma o anki psikoloji ortam vs şeyler eşini etkilemiş olabilir değerlerden kastın sayı hız falansa onlarda 4 katı oynar demişti bize doktor bizim 50 milyon çıkan sayımız 1 hafta sonra 24 milyon çıkmıştı olabilir böyle şeyler varikosel spermleri etkilemediği sürece ameliyat onermiyorlar biz ameliyat olduk 14 ay oldu hala hiç gebe kalamadim ise yaradiginada emin değilim zaten :)

Aynen sayılara takıldm ameliyatlık bir durumun yok demiş bende iki sonucun sayıları farklı olnca ameliyat dedilrde acaba banamı söylemek istemedi gibi düşündm. Teşekkür ederim cevap yazdığınz için

Aynen sayılara takıldm ameliyatlık bir durumun yok demiş bende iki sonucun sayıları farklı olnca ameliyat dedilrde acaba banamı söylemek istemedi gibi düşündm. Teşekkür ederim cevap yazdığınz için
Canim evet varikosel etkilememis fakat degerler iyi ama daha yuksek olmasi sansi artirir.Benim esimde 1 Agustosta ameliyat oldu beklemedeyiz .Bizde ama k.boynuzu kuru yaklask 4 bucuk aydir kullaniyor .Ayrica Caksir suyu bal polen karisim ve vitamin klomen kullaniyor .3 ayin dolmasina az kaldi .Sperm tahlili verince gorcez .bizim sayi 19mm toplm ileri hareket 25 morfoloji bakilmiyo zaten .Yani canim kur kullan ve takviye al derim nacizane fikrim saglicakla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…