- Emoji Skoru
- 34
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi mandalinaseverim
-
İkisini paralel götürün . Siz kadın doğumcuya gidip testlerinizi kontrollerinizi yaptırın.eşinizde vakit kaybetmeden ürologa gidip yapması gerekenleri yapsın. Basit bi ameliyat bildiğim kadarıyla .Evet bu yazıyı ben de okudum eşimle konuştum uygun bir dille o da kendinden şüphelendiğini söylüyor, ben önce kadın doğumcuma mi gitmeliyim yoksa direkt ürologla mı görüşmeliyiz bilemedim?
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim bir an önce gidicezİkisini paralel götürün . Siz kadın doğumcuya gidip testlerinizi kontrollerinizi yaptırın.eşinizde vakit kaybetmeden ürologa gidip yapması gerekenleri yapsın. Basit bi ameliyat bildiğim kadarıyla .
banada musunuz lütfen .esimde 3.dereceden varikosel cikti ne yapmaliyimAçıkcası ben evlenince geçer diyen bir doktor düşünemiyorum. Eşiniz ilgilenmemiş üstünde durmamış olabilir mi?
Canım benim çok bilgim yok ama şu konuya bi bak istersenBanada yardimci olur
banada musunuz lütfen .esimde 3.dereceden varikosel cikti ne yapmaliyim
Ben bebek için kadın doğuma gittğimde aslında önce eşinizin doktora gitmesi gerekir demişti. Eşim gitti sonuç varikosel ameliyatı oldu. Erkeklerin tedavisi daha uzun sürebiliyor o yüzden eşiniz gitsin mutlaka, vakit kaybetmemek için siz de gidin içiniz rahat olsunEvet bu yazıyı ben de okudum eşimle konuştum uygun bir dille o da kendinden şüphelendiğini söylüyor, ben önce kadın doğumcuma mi gitmeliyim yoksa direkt ürologla mı görüşmeliyiz bilemedim?