• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım bide bişey daha sorcam eşinize ameliyat tan sonra herangi bir ilaç verildimi
Benim eşimde ameliyat oldu .10 ay oluyor .Klomen ve nondo x 5 ay Kullandı.klomeni tavsiye etmem yada sayılı kullnım gerekiyor .Son 5 aydırda opstrvnt kkullanıyor cok iyi bi ilaç tavsiye ederim.

Benim eşimde ameliyat oldu .10 ay oluyor .Klomen ve nondo x 5 ay Kullandı.klomeni tavsiye etmem yada sayılı kullnım gerekiyor .Son 5 aydırda opstrvnt kkullanıyor cok iyi bi ilaç tavsiye ederim.
Benim eşim de nondo x kullanıyor 1 yıl olmak üzere bi etkisini gördünüz mu biz henüz test yapmadık bizim de azosperm

Canım benim eşime henüz bir ilaç vermediler 3 aya ancak düzene girer dedi doktor belki sonra verirler ilaç sen kaç yıllık evlisin canım

Canım benim eşime henüz bir ilaç vermediler 3 aya ancak düzene girer dedi doktor belki sonra verirler ilaç sen kaç yıllık evlisin canım
Ben 3 yıllık evliyim canım genelde doktorlar ameliyatin basarisini olcmk icin ilac vermiyolr bize verdi vermesede ben alirdim sonucta takviye bi zarari yok .

Benim eşim de nondo x kullanıyor 1 yıl olmak üzere bi etkisini gördünüz mu biz henüz test yapmadık bizim de azosperm
Mutlaka gorduk canim .Ama ben opstraventi tercih ederim.Bide bi arkadasin esi azospermiymis oda epidemymlu macun ve azgin teke otunu bala karistrp vermis en son 9 milyon ckms teste .Dene istersn sifanin neredn gelecgi belli olmaz Bal polen ari sutu denednz mi simdi tam zamani.mevsim olarak Allahim sifa versn

Mutlaka gorduk canim .Ama ben opstraventi tercih ederim.Bide bi arkadasin esi azospermiymis oda epidemymlu macun ve azgin teke otunu bala karistrp vermis en son 9 milyon ckms teste .Dene istersn sifanin neredn gelecgi belli olmaz Bal polen ari sutu denednz mi simdi tam zamani.mevsim olarak Allahim sifa versn
Bizde epimedyumlu macun kullaniyoruz ikisini de kullaniyoruz adi şahimerdan icinde hepsi var zaten

Kızlar bişey sorcam rahim filmi sonrası adet düzensizliği yasadinizmi hiç benim adet tarihim 20 mayıs 29 mayısta rahimfilmi çekildi filimden sonra çok kanamam oldu bugün gene çok sancim var adet olacakmışım gibi aranızda benim gibi olan varmı

Nondo x de kahvaltıdan sonra günde bi tane ama etkisi var mı yokmu bilmiyorum nondo x i 1 yıldır kullanıyoruz macunu 2 aydır

Merhaba arkadaşlar benim eşimde varikoseldi ameliyat olmak istemedi doktor sülük tedavisi önerdi yaptık şu an hamileyim

Merhaba arkadaşlar varikosel teşhisi nasıl konuluyor biz sperm testi yaptık sayı az cıktı sadece bizi tüp bebeğe yönlendirdiler hic bir doktorda eşimi muyane etmedi başka bir şekilde

Back
X