Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa üzüldüm inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsınAmeliayttan 3 ay sonra hamile kalmistim ama sonrasinda kalp atisi duyamadik malesef...
Canım bide bişey daha sorcam eşinize ameliyat tan sonra herangi bir ilaç verildimiAmeliayttan 3 ay sonra hamile kalmistim ama sonrasinda kalp atisi duyamadik malesef...
Benim eşimde ameliyat oldu .10 ay oluyor .Klomen ve nondo x 5 ay Kullandı.klomeni tavsiye etmem yada sayılı kullnım gerekiyor .Son 5 aydırda opstrvnt kkullanıyor cok iyi bi ilaç tavsiye ederim.Canım bide bişey daha sorcam eşinize ameliyat tan sonra herangi bir ilaç verildimi
Benim eşim de nondo x kullanıyor 1 yıl olmak üzere bi etkisini gördünüz mu biz henüz test yapmadık bizim de azospermBenim eşimde ameliyat oldu .10 ay oluyor .Klomen ve nondo x 5 ay Kullandı.klomeni tavsiye etmem yada sayılı kullnım gerekiyor .Son 5 aydırda opstrvnt kkullanıyor cok iyi bi ilaç tavsiye ederim.
Canım benim eşime henüz bir ilaç vermediler 3 aya ancak düzene girer dedi doktor belki sonra verirler ilaç sen kaç yıllık evlisin canımBenim eşimde ameliyat oldu .10 ay oluyor .Klomen ve nondo x 5 ay Kullandı.klomeni tavsiye etmem yada sayılı kullnım gerekiyor .Son 5 aydırda opstrvnt kkullanıyor cok iyi bi ilaç tavsiye ederim.
Benim ablamın eşinde de varikosel vardı ameliyat oldu ardından bir kaç ay sonra ablam normal hamile kaldı şimdi 3 tane çocukları var.Merhaba varikosel ameliyatı sonrası hamile kalanlar varmı
Allah bağışlasın canım rabbim isteyen herkese nasip etsinBenim ablamın eşinde de varikosel vardı ameliyat oldu ardından bir kaç ay sonra ablam normal hamile kaldı şimdi 3 tane çocukları var.
Ben 3 yıllık evliyim canım genelde doktorlar ameliyatin basarisini olcmk icin ilac vermiyolr bize verdi vermesede ben alirdim sonucta takviye bi zarari yok .Canım benim eşime henüz bir ilaç vermediler 3 aya ancak düzene girer dedi doktor belki sonra verirler ilaç sen kaç yıllık evlisin canım
Mutlaka gorduk canim .Ama ben opstraventi tercih ederim.Bide bi arkadasin esi azospermiymis oda epidemymlu macun ve azgin teke otunu bala karistrp vermis en son 9 milyon ckms teste .Dene istersn sifanin neredn gelecgi belli olmaz Bal polen ari sutu denednz mi simdi tam zamani.mevsim olarak Allahim sifa versnBenim eşim de nondo x kullanıyor 1 yıl olmak üzere bi etkisini gördünüz mu biz henüz test yapmadık bizim de azosperm
Bizde epimedyumlu macun kullaniyoruz ikisini de kullaniyoruz adi şahimerdan icinde hepsi var zatenMutlaka gorduk canim .Ama ben opstraventi tercih ederim.Bide bi arkadasin esi azospermiymis oda epidemymlu macun ve azgin teke otunu bala karistrp vermis en son 9 milyon ckms teste .Dene istersn sifanin neredn gelecgi belli olmaz Bal polen ari sutu denednz mi simdi tam zamani.mevsim olarak Allahim sifa versn
Allah acil şifalar versi Canım.Bizde epimedyumlu macun kullaniyoruz ikisini de kullaniyoruz adi şahimerdan icinde hepsi var zaten
Amın canımAllah acil şifalar versi Canım.
Bu epimedyumlu macunu nasıl kullanıyorsunuz ilişkiden yarım saat önce dendi bizeBizde epimedyumlu macun kullaniyoruz ikisini de kullaniyoruz adi şahimerdan icinde hepsi var zaten
Biz 1 saat önce alıyoruzBu epimedyumlu macunu nasıl kullanıyorsunuz ilişkiden yarım saat önce dendi bize