Erkek İnfertilitesi Varikosel

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aykem33

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2021
25
10
18
33
Merhaba kızlar haftaya eşim varikosel ameliyatı olacak acabaa sprem hareketliliği için ameliyattan sonra ne yapmalıyım. Tercübelerinizi paylaşabilirmiisniz

Siz bi şey yapmayacaksınız doktor takviye verecek eşinize zaten 3 aylık

Ya veriyormu. Proxeed diyor herkes onumu verecek acaba
Bi kaç ilaç vitamin beraber verir bence tek onu vermez. Benim de eşimde tek taraflı var. Bi ara düşündük konuştuk doktorla ama ona gerek kalmadan gebelik oluştu şükür. Müsait bi zamanda tekrar düşünüyoruz. Bizim doktor bir çok takviyeden bahsetmişti.

Bi kaç ilaç vitamin beraber verir bence tek onu vermez. Benim de eşimde tek taraflı var. Bi ara düşündük konuştuk doktorla ama ona gerek kalmadan gebelik oluştu şükür. Müsait bi zamanda tekrar düşünüyoruz. Bizim doktor bir çok takviyeden bahsetmişti.
Bizim doktor olmaz dediği için yaptıracagız cnm. E vitamini ve keçiboynuzu diyorlar

Merhaba kızlar haftaya eşim varikosel ameliyatı olacak acabaa sprem hareketliliği için ameliyattan sonra ne yapmalıyım. Tercübelerinizi paylaşabilirmiisniz
Doktor zaten ek bi takviye ilaçlar veriyor. Ücretli oluyor. Benim eşim ameliyat olduktan 1 ay sonra hamile kaldım. Doktor bile şaşırdı 🥰

Bize gerek yok dedi ya ameliyat için acaba farklı doktorada gitsek mi

Bizede 9 kaşıma randevu verildi ameliyat için bende tüp bebeğe başvurdum acaba süreç nasıl islicek ameliyat sonrasi çok bekletmez inşallah

Back
X