- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
- Konu Sahibi Asksevgihuzur
Yardim edin lutfen dusunmekden yoruldummm ... Esi Varikosel ameliyati olup hamile kalan var mii neler yaptilar hamile kalmak icin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim arkadaşımın komşusu öyleydi .kiz şimdi doğurmak üzere.esi ameliyat olmuş hiç bi sıkıntı olmadan hamile kalmış.ama daha fazla bisey bilmiyorum .ama hamile kalinabiliyo demek ki.Yardim edin lutfen dusunmekden yoruldummm ... Esi Varikosel ameliyati olup hamile kalan var mii neler yaptilar hamile kalmak icin
Sıkma canını canım olur Allahın izniyle ne zaman nasibi varsa o zaman gelir bebisin.bende 3 yıllık evliyim 1 yılın sonunda hamile kaldım demekki Hayırlı zaman bu zamanmis.stres yapma hic.kurban olduğum Allah tez zamanda sevindirsin seni de inşallahAyin 15 inde bir ay olacak ameliyat icin
oyle zor ki haksizlik etmek istemiyorum tabi senelerce bekleyen insanlara . Henuz 3 senelik evliyim oyle zor bir surec ki insan hemen olsun olmasi icin ne yapsam diye dusunup duruyor . Beni gordunuz Allah razi olsun mutlu oldum yazdiginizi gorunce
Benim cok arkadasım var, bazıları ameliyat oldu, bazılarının teshise ragmen cocugu hemen oldu. Hic merak etme tıp cok ilerledi artık. Gönlünü ferah tut.Yardim edin lutfen dusunmekden yoruldummm ... Esi Varikosel ameliyati olup hamile kalan var mii neler yaptilar hamile kalmak icin
Allah razı olsun cnm sanada tez zamanda bebis nasip etsin inşallahAminnn allah razi olsun insallaaah rabbim evladini sana bagislasin huzurla buyut insallah dualarinizi esirgemeyin o kadar cok insan var ki rabbim sabirlar versin herkese
İnşallah cnm güzel haberlerini bekliyoruzAllah razi olsun bekleyecegiz bakalim 3 aylik zaman dilimi verildi ondan sonrasinda ne olacak bilmiyorum insallah bu 3 ay icerisinde olur sizinle sevincimi paylasirim
Kızlar bunun ameliyatla şunla bunla ilgisi yokameliyattan ne kadar süre sonra hamile kaldınız ve neler yaptınız bilgi verebilirmisiniz benim eşimde ameliyat oldu cıft taraflı ama hala hamile kalamadım