Varikoselden sonra hamile kalan var mi?

Asksevgihuzur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
1.062
1.093
133
30
Yardim edin lutfen dusunmekden yoruldummm ... Esi Varikosel ameliyati olup hamile kalan var mii neler yaptilar hamile kalmak icin

Canım böyle bir konu vardı.varikosel ameliyatından sonra hamile kalanlar diye.telaş yapma.En hayırlı zamanda Rabbim anne olmayı nasip etsin inşallah

Yardim edin lutfen dusunmekden yoruldummm ... Esi Varikosel ameliyati olup hamile kalan var mii neler yaptilar hamile kalmak icin
Canım benim arkadaşımın komşusu öyleydi .kiz şimdi doğurmak üzere.esi ameliyat olmuş hiç bi sıkıntı olmadan hamile kalmış.ama daha fazla bisey bilmiyorum .ama hamile kalinabiliyo demek ki.

Ayin 15 inde bir ay olacak ameliyat icin
oyle zor ki haksizlik etmek istemiyorum tabi senelerce bekleyen insanlara . Henuz 3 senelik evliyim oyle zor bir surec ki insan hemen olsun olmasi icin ne yapsam diye dusunup duruyor . Beni gordunuz Allah razi olsun mutlu oldum yazdiginizi gorunce

Ayin 15 inde bir ay olacak ameliyat icin
oyle zor ki haksizlik etmek istemiyorum tabi senelerce bekleyen insanlara . Henuz 3 senelik evliyim oyle zor bir surec ki insan hemen olsun olmasi icin ne yapsam diye dusunup duruyor . Beni gordunuz Allah razi olsun mutlu oldum yazdiginizi gorunce
Sıkma canını canım olur Allahın izniyle ne zaman nasibi varsa o zaman gelir bebisin.bende 3 yıllık evliyim 1 yılın sonunda hamile kaldım demekki Hayırlı zaman bu zamanmis.stres yapma hic.kurban olduğum Allah tez zamanda sevindirsin seni de inşallah

Aminnn allah razi olsun insallaaah rabbim evladini sana bagislasin huzurla buyut insallah dualarinizi esirgemeyin o kadar cok insan var ki rabbim sabirlar versin herkese

Benim cok arkadasım var, bazıları ameliyat oldu, bazılarının teshise ragmen cocugu hemen oldu. Hic merak etme tıp cok ilerledi artık. Gönlünü ferah tut.

Allah razi olsun bekleyecegiz bakalim 3 aylik zaman dilimi verildi ondan sonrasinda ne olacak bilmiyorum insallah bu 3 ay icerisinde olur sizinle sevincimi paylasirim

Geçmiş olsun cnm bnm eşimde 2 ay önce oldu ama sperm sayısı azdı doktor o yüzden önerdi şimdi ilaç kullanıyo şubatta tekrar test yaptrcz bşy olcağını zannetmiyorum

Allah razi olsun sizede gecmis olsun bizim sperm sayisi iyi fakar hareketlilik dusukdu ama bakalim bi umut iste insan yinede bekliyor

ameliyattan ne kadar süre sonra hamile kaldınız ve neler yaptınız bilgi verebilirmisiniz benim eşimde ameliyat oldu cıft taraflı ama hala hamile kalamadım

ameliyattan ne kadar süre sonra hamile kaldınız ve neler yaptınız bilgi verebilirmisiniz benim eşimde ameliyat oldu cıft taraflı ama hala hamile kalamadım
Kızlar bunun ameliyatla şunla bunla ilgisi yok
benim eşimde varikosel ameliyatı oldu bende tek tüp tıkalı dendi
3 başarısız bir başarılı tüp bebek yaptırdım 5 haftalıkken öldü
sonrasında bir mucize oldu doğal yoldan hamile kaldım oda yaşamadı
şimdi yine doğal yoldan hamileyim
yani diycem o ki umudunuzu kaybetmeyin tıbbın bile aciz kaldığı durumlar var
vakti saati gelince Allah veriyor
ben kendimi çok paraladım maddi manevi 12 yıl uğraştım keşke hiç tüp bebeğe girişmeseydim ama nerden bileceğizki
ben sizlere umut olayım 32 yaşındayım Allah var gam yok

Back
X