Varis iin yardm

banu51

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
7
0
611
45
Konya
bir süredir bacaklarımda varis oluştu.önlem amaçlı doktora görünmek istiyorum.ankarada bana doktor tavsiye edebilecek biri var mı?şimdiden teşekkürler

Hacettepe kalp damar cerrahisinde Doç.dr.Mustafa beyi tavsiye edebilirim.

Varis çorabı kesin verirler, üstelik hayat boyu kullanacağınız ilaçlar.sengözlerimebaksanab

meslek olarak eğitimci olduğunuzu gördüm.waris öğretmen hastalığı olarak bilinir bizde.ablam da öğretmen we warislerinden ameliyat oldu.ayakta kalma sürenizi mümkün olduğunca azaltmaya çalışın,yoksa ne kadar ameliyatta olsanız çorap da giyseniz engel olamazsınız.
sağlıklı günler...

siyami ersek hastanesinde dr. erol bey uzman ve çok iyi
ayrıca ağrınız varsa varis çorabı alın ama en kaliteli olanından
çok şiddetli ağrınız olursa bir kova dolusu soğuk suya ayalkarınızı koyun 10 dk kadar
çıkarınca ağrınız geçecektir.
birde varise sıcak çooookkkk zararlı..
yani sıcak suyla banyo yok , sauna yok, kaplıcalar yok, ayakları kuma gömmek yok..
ynai varisin dostu soğuk...

arkadaşım sana Ankara da Doc.dr.Cengiz Bolcal'ı oneriyorum.Ben de ogretmenım ve yıllardır varıslerımle ugrasıyordum.Cengiz Hoca çok basarılı-iyi niyetli ve beyefendi sorunu olan herkese tavsıye ediyorum.

siyami ersek hastanesinde dr. erol bey uzman ve çok iyi
ayrıca ağrınız varsa varis çorabı alın ama en kaliteli olanından
çok şiddetli ağrınız olursa bir kova dolusu soğuk suya ayalkarınızı koyun 10 dk kadar
çıkarınca ağrınız geçecektir.
birde varise sıcak çooookkkk zararlı..
yani sıcak suyla banyo yok , sauna yok, kaplıcalar yok, ayakları kuma gömmek yok..
ynai varisin dostu soğuk...

istanbul anadolu yakasındaki siyami ersek hastanesi degillmi :çok üzgünüm:

ben hospitalium hastanesinde dr Bayer Çınar da skleroterapi oldum 4 seans ilaç enjekte etti dmarlara ve geçti kılcal damarlar var onlarada 1 seans laser yapacak.

arkadaşım sana Ankara da Doc.dr.Cengiz Bolcal'ı oneriyorum.Ben de ogretmenım ve yıllardır varıslerımle ugrasıyordum.Cengiz Hoca çok basarılı-iyi niyetli ve beyefendi sorunu olan herkese tavsıye ediyorum.

Bende aynı sorundan muzdaribim. Cengiz hocayı internette gördüm. Bende tedavi olmak istiyorum. Ücret ne kadar bilgilendirirseniz sevinirim.

ben hospitalium hastanesinde dr Bayer Çınar da skleroterapi oldum 4 seans ilaç enjekte etti dmarlara ve geçti kılcal damarlar var onlarada 1 seans laser yapacak.

Benim dedemin de hayatta kalmasına vesile olan insan Bayer Bey,çok ta şeker bi insandır..12 yıldır kalp hastası kendisi ve Bayer Bey'e muayene olur.Verdiği ilaçlar çok iyi gerçekten..

Neyse benim de dizimin arka alt baldırmda diyeyim,küçük küçük morluk oluştu,5 kuruş büyüklüğünde geçti 2-3 hafta sonra tekrar oluştu ama ağrım sızım yok,ön kısımda belirgin küçük mavi damarlarım var acaba varis mi başlıyodur çok merak ettim yaa dr a gidicem de bi sorayım dedim??????

reklamları izlediniz
profilinizde psikolog olduğunuz yazıyor çok enteresan!!!
ya adam akıllı bilgi verecek kimse yokmu ?

Back
X