Varis olup hamile kalanlar varmı?

ninanur

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2008
216
57
648
43
Canım dostlarım gebeliğe hazırlandığım dönemde ayaklarımda varisler var kılcal gibi duruyorlar ama üstüne bastırdığımda ağrıda var ben takıntılı bir hastalık hastası olduğum için inanılma kaygılarım var hatta bu uğurda 420 tl para verip pıhtılaşma testi bile yaptırdım. Bu şekilde hamile kalıp doğum yapan yada hamilelik geçirenler bana destek olup bilgi verirse çok minnetar kalıcam :KK15:

Bizim ailede hepimizde ırsi varis var canım. Ben doğum yapmadım ama anne tarafımın bütün kadınları çok sağlıklı doğumlar yaptı. Dert etme diye söylüyorum.

Canım dostlarım gebeliğe hazırlandığım dönemde ayaklarımda varisler var kılcal gibi duruyorlar ama üstüne bastırdığımda ağrıda var ben takıntılı bir hastalık hastası olduğum için inanılma kaygılarım var hatta bu uğurda 420 tl para verip pıhtılaşma testi bile yaptırdım. Bu şekilde hamile kalıp doğum yapan yada hamilelik geçirenler bana destek olup bilgi verirse çok minnetar kalıcam :KK15:
Ayaklarim cok sistigi icin dr a gitmistim renkli dopplerde icte varis oldugu goruldu kan sulandiriciya basladim kalp damar cerrahina gorunecegim varis corabi vs icin ama benim distan gorunmuyor icteymis cok sisiyor ayaklarim;(

Back
X